Meiho Reversible 145 ① Кутия за Примамки【panthermartin-fishing.bg】
Кутия Meiho Reversible 145
search
  • Кутия Meiho Reversible 145
  • Кутия Meiho Reversible 145
  • Кутия Meiho Reversible 145

Meiho Reversible 145 Кутия за примамки

19,75 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

112
3 Артикула

Двустранна риболовна кутия Meiho Reversible #145

Размер 206ммх170ммх42мм - има 10 отделения ( 5 от всяка страна)

Този модел риболовна кутия за примамки на Meiho се справят основното с най-масовите воблери за морски риболов, които се използват. В този размер кутията е снабдена с отвори за оттичане на водните капки останали по воблера. По този начин се намалява корозията по куките.


Вижте също и:

Воблер Jackall Smash minnow...

Jackall Smash minnow 110mm.- GHOST AYU
Цена 25,00 лв.

Воблер Jackall Smash minnow- 110мм;18.8гр; suspending

Воблер направих досущ като рибка. Страхотно оръжие при риболов на едри щуки. Направен за сладководен риболов, но можете да ловите и в морето като трябва да се подменят куките.

  • Изчерпано

Попер Yo-Zuri Aile Magnet...

Попер Yo-Zuri Aile Magnet SB 125 mm
Цена 30,00 лв.

Попер Yo-Zuri Aile Magnet SB- плуващ 125 мм, 30гр.

Още една страхотна повърхностна примамка, с тегло, което позволява далечни замятания. С играта си тази примамка създава достатъчно пръски и шум, като бягаща рибка и ще събуди агресия и глад във всеки хищник.  От нас се иска само търпение до избухването на водата - след това остава удоволствието.

Воблер Jumprize ROWDY 130F

101-Lens candy Glow belly
Цена 45,75 лв.

ROWDY 130F

За да хванем повече риби, ние се опитваме да придадем на воблерите неравномерно движение, защото няма същество, което да има абсолютно праволинейно движение. Точно това е концепцията на Rowdy 130F, да извършва неравномерно движение когато го използваме. Воблер създаден от Юки Иноуе (Yuki Inoue)- основателят на Jumprize и държащ световния рекорд за чернопер лаврак. След множество тестове и изследвания той създава Rowdy 130F и постига неравномерната му игра, игра, която предизвиква трофейни риби.

Воблер Jumprize ROWDY 130F...

101-Blue Pink sardine
Цена 45,75 лв.

Jumprize Rowdy 130F Monster

Още един воблер от серията Rowdy, воблер, в който са вплетени много мисъл и знания. Създаден да се бори с чудовища, този воблер запазва непостоянната игра на класическия Rowdy 130F, като в същото време се увеличава стабилността му. Трябва да го видите във вълните- стабилност и пак стабилност. Това е един шедьовър на Inoue предназначен за рибари, търсещи възможно по-големи риби. За да се бори с тях е снабден с две големи куки и с тел, която изгражда примамката с дебелина 1,2мм.