Meiho Reversible 250V Кутия За Воблери 【panthermartin-fishing.bg】
Meiho Reversible 250V
search
  • Meiho Reversible 250V
  • Meiho Reversible 250
  • Reversible 250V Meiho
  • Meiho Reversible 250V box

Meiho Reversible 250V Кутия за воблери

30,75 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

433
5 Артикула

Meiho Reversible 250V кутия за воблери

Размер: 255 х 190 х 60 мм

Прозрачна двустранна кутия за воблери или джигове от серията Reversible на Meiho. С 8 отделения, по 4 от всяка страна. Направена от здрав полипропилен с отвори за оттичане на остатъчната вода и закопчалки, които няма да се предадат. Meiho Reversible 250V е една риболовна кутия за примамки, в която ще намерите място за воблери от всеки размер. Произведени в Япония.


Вижте също и:

Воблер YO-ZURI CRYSTAL...

Воблер YO-ZURI CRYSTAL MINNOW MAGNUM
Цена 25,00 лв.

Разширявайки серията на воблерите Cristal Minnow се появява и модела Magnim с размер от 16 см. Създаден за морската среда, този воблер дава много добри резултати и при риболова на голяма щука. Отразяващото фолио поставено от двете страни на тази красива изкуствена примамка, както и топчетата поставени вътре в тялото имат за цел да предизвикат рибата както в по-мътна вода, така и от по-далечно разстояние. Тяло, куки, тел, всичко е усилено и здраво, за да извадите своя нов трофей.

Пилкер Aile Metal TB 250 gr

SHGR
Цена 23,33 лв.

Пилкер Aile Metal TB 250 гр / 230 мм

Пилкер създаден в Япония, специално за морски риболов на по- сериозни риби. С център на тежестта в централната част на тялото и заради дългото и тясно тяло потъва бързо с най- разнообразни движения. Може да бъде воден както с дълги, бавни движения, така и с бързи и насечени туичове. Не е снабден с куки.

Плетено влакно YGK Real...

YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
Редовна цена 55,00 лв. -10% От Цена 49,50 лв.
4 Review(s)

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!

  • -10%

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.