Воблери JACKALL- за спининг риболов, от panthermartin-fishing.bg

JACKALL (Япония)

Jackall е бранд получил световно признание в средите на риболовците благодарение на уловистите воблери, които създават. Естествено марката е много добре позната в България. Всички воблери на Jackall  са направени използвайки високите технологии и  отчитайки поведението на съответните хищници в естествените им местообитания. Асортиментът на воблерите Jackall е достатъчно широк и с успех можете да ги ползвате за риболов на повърхността или на различни дълбочини под нея. Също така воблерите на Jackall биват с лопатки или без, безшумни или тракащи, класически или от няколко части.

Воблери Jackall, използвайте ги при риболов на всеки хищник.

Налични са 63 продукта.

Показани са 1-12 от общо 63 артикул(а)

Активни филтри

Воблер Jackall Tricoroll 55...

Jackall Tricoroll 55SP- SILVER&BLACK
Цена 23,33 лв.

Воблер Jackall Tricoroll 55SP- 55мм; 3гр; неутрален

Jackall Tricoroll e миноу воблер създаден за риболов на пъстърва в течение, но със същия успех може да се ползва при риболова на костур, щука в стояща вода, а защо не и распер. Благодарение на сплесканото си тяло и добрата балансировка е изключително стабилен в течение и има страхотна игра при туичване, като се стрелка и прилича на изплашена рибка. Отивате за пъстърва, този воблер ще намери място в кутията на всеки!

  • Изчерпано

Воблер Jackall Tricoroll 55...

Jackall Tricoroll 55 Sinking- STRIPE AYU
Цена 23,33 лв.

Воблер Jackall Tricoroll 55 Sinking- 55мм; 3,5гр; потъващ

Потъващ воблер, който с успех може да се ползва за пъстърва в бърза и средно бърза вода, но също така за костур и щука в стояща вода. Снабден с две тройни куки, може да се води с постоянна проводка или с туичване, в зависимост от скоростта на водата. Дълбочина на газене 0.5-0.7м.

  • Изчерпано

Воблер Jackall Tricoroll...

Jackall Tricoroll 55HW Sinking-GOLD AYU
Цена 23,33 лв.

Воблер Jackall Tricoroll 55HW Sinking- 55мм; 4,4гр; потъващ-утежнена версия

Този воблер е допълнително утежнен за по-голяма дистанция или за места където трябва спининг примамката да потъва бързо. Особено подходящ за риболов на вирове или бързеи с надвиснали клони.  Там той бързо потъва в течението и за вас остава само да му предадете апетитна и предизвикателна игра. Бъдете готови, това са местата на трофеите. Воблер, който с успех може да се използва за пъстърва, щука, костур.

Воблер Jackall Tricoroll...

Jackall Tricoroll 67Suspending- GOLD AYU
Цена 24,16 лв.

Воблер Jackall Tricoroll 67SP- 67мм; 4.3гр; неутрален

Jackall Tricoroll- изключителен воблер, който в този си размер вече поглежда към сериозните пъстърви. Апетитна игра, стабилен в течение, предизвикателни цветове, остри куки, туичване- той е готов за всеки противник. Успешен също за щука и по-едър костур. Дълбочина на газене 0.6-0.8 метра.

Воблер Jackall Tricoroll 67...

Jackall Tricoroll 67 Sinking- HAKU RED&GOLD
Цена 24,16 лв.

Воблер Jackall Tricoroll 67S- 67мм; 5гр; потъващ

Jackall Tricoroll - воблер за спининг риболов на по-големи пъстърви, който е доказан също и в риболова на щука или по-едър костур. Може да се води с постоянна проводка, на туичване и с паузи. Дълбочина на газене 0.6- 0.8м.

Воблер Jackall Chubby 38F...

Воблер Jackall Chubby 38F UL TAMAMUSHI
Цена 22,50 лв.

Воблер Jackall Chubby 38F UL TAMAMUSHI- 4 гр. плуващ

Един много добър воблер за улов на кефал и пъстърва. Този воблер притежава всички необходими качества- много добра балансировка, отлични аеро и хидродинамика. Моделът Chubby създава акустичен ефект чрез топчетата вътре в тялото му и най-важното- държи се много добре в течение при риболов на малки и бързи реки. С този воблер с успех може да ловите костур, щука или распер. Работна дълбочина 60-80 сантиметра. 

  • Изчерпано

Воблер Jackall Chubby 38F...

Воблер Jackall Chubby 38F MAT BLACK
Цена 22,50 лв.

Воблер Jackall Chubby 38F MAT BLACK-4 гр. плуващ

Един много добър воблер за улов на кефал и пъстърва. Този воблер притежава всички необходими качества- много добра балансировка, отлични аеро и хидродинамика. Моделът Jackall Chubby създава акустичен ефект чрез топчетата вътре в тялото му и най-важното- държи се много добре в течение при риболов на малки и бързи реки. С този воблер с успех може да ловите костур, щука или распер. Работна дълбочина 60-80 сантиметра. 

  • Изчерпано

Воблер Jackall Chubby 38F...

Воблер Jackall Chubby 38F UV MAT SILVER&BLACK
Цена 22,50 лв.

Воблер JACKALL Chubby 38F UV MAT SILVER&BLACK- 4 гр. плуващ

Chubby на Jackall е воблер, който трябва да имате, дори не един, а повече, когато отивате на риболов за кефал и пъстърва. Доказан, с добър кастинг, изключително уловист, с апетитна клатушеща игра. Топчетата в него създават допълнителен акустичен звук, който привлича хищните риби от по-голямо разстояние. Не се учудвайте ако видите костур на него, бъдете внимателни и на местата където има щука- тя също го обожава. Работна дълбочина 60-80 сантиметра.

  • Изчерпано

Воблер Jackall Chubby 38F AYU

Воблер Jackall Chubby 38F AYU
Цена 22,50 лв.

 Воблер JACKALL Chubby 38F AYU- 4 гр. плуващ

Един изключителен воблер от Jackall доказан в годините. Задължително трябва да присъства в кутията когато отивате за кефал и пъстърва, костур, но внимавайте ако мястото държи и щука. Може да се използва както в стояща, така и в течаща вода. Класически цвят харесван от всички хищници. Работна дълбочина 60-80 сантиметра. 

  • Изчерпано

Воблер Jackall Chubby 38F...

Воблер Jackall Chubby 38F HL SHAD
Цена 22,50 лв.

Воблер JACKALL Chubby 38F HL SHAD- 4 гр. плуващ

Един много добър воблер за улов на пъстърва и кефал. Воблер, който притежава всички необходими качества- много добра балансировка, отлични аеро и хидродинамика. Моделът Chubby създава акустичен ефект чрез топчетата вътре в тялото му и най-важното- държи се много добре в течение при риболов на малки и бързи реки. С този воблер с успех ще уловите костур, по- дребни щука и распер. Работна дълбочина 60-100 см.

  • Изчерпано

Воблер Jackall Chubby 38F...

 Воблер Jackall Chubby 38F CHARTREUSE&ORANGE
Цена 22,50 лв.

 Воблер JACKALL Chubby 38F CHARTREUSE&ORANGE- 4 гр. плуващ

Един страхотен воблер за улов на кефал и пъстърва. Спинингова примамка, която притежава всички необходими качества- много добра балансировка, отлични аеро и хидродинамика. Моделът Chubby създава акустичен ефект чрез топчетата вътре в тялото му и най-важното- държи се много добре в течение при риболов на малки и бързи реки. С този воблер с успех може да ловите костур, щука или распер. Работна дълбочина 60-80 сантиметра. 

  • Изчерпано

Воблер Jackall Chubby 38F...

Воблер Jackall Chubby 38F MAT GLITTER PELLET
Цена 22,50 лв.

 Воблер JACKALL Chubby 38F MAT GLITTER PELLET- 4 гр. плуващ

Един страхотен воблер за спинингов риболов на кефал и пъстърва. Този воблер притежава всички необходими качества- много добра балансировка, отлични аеро и хидродинамика. Моделът Chubby създава акустичен ефект чрез топчетата вътре в тялото му и най-важното- държи се много добре в течение при риболов на малки и бързи реки. С този воблер с успех може да ловите костур, щука или распер. Работна дълбочина 60-80 сантиметра. 

  • Изчерпано