Нови продукти

Versus VS-355SD Малка...

Versus-vs-355sd
Цена 13,33 лв.

Versus VS-355SD Малка Риболовна Кутия

Размер 97×64×25мм

Versus VS-355SD, малка риболовна кутия подходяща както за примамките на всеки ултра лайт риболовец, така и за всички дребни вирбели, карабинки, куки и др, които носим със себе си. Високо качество на изработка, сигурни механизъм и закопчаване. Риболовната кутия Versus 355SD има в себе си 10 малки клетки, разположени по 5 във всяка от страните и. Основната разлика е в дълбочината им. VS-355SD е малка риболовна кутийка с качество от Япония.

  • Нов

Риболовен слинг HTO

HTO-Sling-Bag
Цена 74,17 лв.

Риболовен слинг HTO

Риболовен слинг HTO - универсална, компактна и стегната чанта ако сте спининг риболовец, който обича движението. Направена от здрав и водоустойчив материал. Предната част пада напред като чекмедже за лесна работа. Задното отделение е за по-големи кутии. Риболовна чанта HTO достатъчно голяма за да можете да съхраните в нея кутиите, поводите и всякакви аксесоари, които използвате при риболов. Можество странични джобове спомагат за закрепване на бързите инструменти и лесна работа с тях.

  • Нов

Риболовна чантичка HTO...

Риболовна чантичка HTO...
Цена 41,58 лв.

Риболовна чантичка HTO Light Game Bag

Ако сте любител на ултра лайт, лайт риболова или на LRF, то тази риболовна чантичка е за вас. Може да се носи на рамо или през кръста, в зависимост от желанието ви. Множество отделения позволяват носенето в риболовната чанта на компактни кутии, пълни със спинингови примамки. Капакът на допълнителния джоб се закопчава с катарама, така че да е удобно да работите с една ръка. Вътре има няколко вида джобчета и прегради за всякакви полезни аксесоари.

  • Нов

Карабинка За Риболов HTO

Karabinka HTO
Цена 4,16 лв.

Карабинка За Риболов HTO 36lb

- До 36lb или 16 килограма;

- Малка, здрава и сигурна карабинка. Една от най-сигурните, които правят HTO.

- Ухото е голямо и позволява да се ползва с всякакви примаки - воблери, пилкери, джиг глави или силикони;

- Карабинка с леко тегло, което няма да промени играта на примамката;

- 8 броя в опаковка;

  • Нов

HTO Aikido Въдица за...

HTO-Aikido-rod
От Цена 124,17 лв.

HTO Aikido Въдица за спининг риболов

HTO Aikido е модерна въдица за спининг риболов с леки и ултра леки примамки в сладка вода или LRF в морето. Направена от висококачествен японски карбон и снабдена със SIC водачи. Въдицата е лека и стои удобно в ръката без да уморява, като същевременно ви осигурява страхотно усещане и контрол на примамката. Червено/черните цветове я правят да изглежда много добре визуално. Двата модела са с кух връх - страхотен избор при риболов с  джиг, микроклатушки или пилкерчета.

  • Нов

HTO Urban Finesse спининг...

Spining-vadica-Urban-Finesse
Цена 82,50 лв.

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони. 

  • Нов