Единични куки Jumprize Light sharp short MH

16,50 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

429
7 Артикула

Дължина на куката: 29,5 мм;

Дължина на брейда: 4,5 мм;

Дебелина на брейда: PE #20

Тегло на кукатa MH: 0,60гр;

Тегло на куката MMH: 0,68гр;

6 броя в пакет

Оригинална форма на куката, лесно се поставя и трудно може да бъде счупена;

За влакно се използва YGK Scrum 16;

Има три вида дължини: къси, дълги, асист;

Има два вида дебелини на куката: MH (синя нишка) и MMH (червена нишка);

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ С ЕДИНИЧНА КУКА:

-Можете да смените само една кука, ако усетите затъпяване или някаква повреда;

-Натоварването след закачане на риба е само в една точка и трудно може да бъде счупена;

-Дори рибата да се мята, меката връзка предпазва куката и тя трудно ще се счупи;


Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

YGK PE Galis Ultra Jigman...

YGK Ultra Jigman WX8
От Цена 91,00 лв.

YGK Galis Ultra Jigman WX8- 200 метра

Изключително меко и гладко плетено влакно, без никаква памет. В сравнение с предишната JIGMAN X8 серия, YGK подобряват с над 20% здравината и позволяват използването на една идея по-тънко PE влакно. За брейдовете си YGK използват  специален метод на оцветяване, който позволява промяната в цвета на всеки 10 метра за по-добра видимост и определяне на достигнатата дистанция. YGK Galis Ultra Jigman WX8 е  страхотно влакно, подходящо за всички видове спининг риболов.

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Редовна цена 45,75 лв. -9% Цена 41,63 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

  • -9%

Jumprize KATTOBI-BOU 130BR

05-Breaker-firefly
Цена 41,58 лв.

KATTOBI-BOU 130BR

Kattobi-Bou 130BR- революционна дистанция! Невероятно разстояние за 40гр. джиг. Дистанция, която не се влияе от метеорологичните условия. Това е спинингова примамка, която реализира мечтата да се хвърли отвъд дистанцията на джиговете. Може да се води с туичване, с пропадане, stop&go. С по-плавна и по-бавна, изморена игра тази примамка ще заинтригува хищника. Използвайте при риболов на лаврак, дорадо, червен снапер, GT и др. Без куки! Това е революция в shore риболова.