HTO

Въдици HTO за спининг риболов. Достъпна цена страхотно качество.

HTO Glide Walker, спининг въдица създадена за риболов с воблери и особено за повърностни примамки. Снабдена с бърза бланка, която ще даде сигурен комфорт и при джиг риболова. Удобна дръжка и цветен маркер на най-горния водач при риболов с ограничена видимост!

HTO Nebula, спининг въдица, в която не е пестено от нищо, в същото време на достъпна цена. Бърза японска бланка, Fuji водачи и макародържач. Може да се използва както с воблери, така и за джиг. Създадена като въдица за лаврак и за морски риболов.

Налични са 2 продукта.

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Активни филтри

Въдица HTO Glide Walker

Въдица HTO Glide Walker
Цена 90,00 лв.

Въдица HTO Glide Walker

- Модерна басова пръчка за воблери с основно предназначение повърхностни примамки;

- Бланка с бърза акция за постигане по-голяма дистанция и точност;

- Проектирана за работа с повърхностни примамки и уолкъри и минимум усилия, от walk the dog проводка до попинг;

- Модерен  дизайн с K образни водачи и VSS макародържач, който здраво държи макарата. Визия, която можете да намерите при по-скъпи пръчки;

- Оранжев маркер на върховия водач при риболов, в среда със слаба видимост;

  • Изчерпано

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 285,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.