Jumprize Popopen 95F

list В: Category 1 On: comment Коментар: 0 favorite Прочитания: 1038

Jumprize Popopen 95F е повърхностна примамка, уолкър, която открива цял един нов свят в този толкова динамичен, ефективен и ефектен зрително риболов. Изключително успешен за лаврак, лица, лефер, дорадо, а от сладководните щука и распер. Подходящ за риболов както в стояща вода, така и в течаща.

 

Jumprize-Popopen 95F

 -   Здраво тяло;

    -    Големи очи;

    -    Различни, атрактивни и изпитани цветове;

    -    Завидна дистанция при замятане;

    -    Неповторимата му игра и S-образното гмуркане, което няма да намерите сред подобните примамки;

    -    Куки, съвместно разработени с Gamakatsu, които ще издържат на всяка риба;

-    Най-използваният размер при риболова на лаврак- 95 мм;

-   Създадени, тествани и произведени от професионалисти в Япония;

Jumprize-Popopen-95F

При класическото водене на уолкъра Jumprize Popopen прави “walk the dog”, но когато решите можете да направите гмуркане под водната повърхност. Това създава още по-реалистични и предизвикателни движения, все едно рибка, която бяга от гонещ я хищник и ту скача над водата, ту се гмурка в нея. За да изпълните това гмуркане с S- образно движение, трябва да наведете върха на пръчката и уолкърът ще се потопи във водата, а след това го повдигате нагоре и той ще се покаже. Това движение може да повтаряте колкото искате, стига да успеете правилно да синхронизирате проводката. Забележите ли обаче пасивна риба, която просто съпровожда примамката, опитайте да я изненадате.

Popopen-95F

   В случай, че решите да правите „Stop&Go проводкав моментите когато спирате Jumprize Popopen бързо застава в перпендикулярно положение, което е изключително важно, така че куките да са идеална мишена за всеки хищник.

   Веднъж опитали и научили играта на Jumprize Popopen 95F ще се вклюбите в този уолкър! Задължително оръжие в кутията с изпитаните бойци.

Коментари

За момента няма коментари

Остави своя коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември