YGK G-Soul X4 Upgrade- от ултра лайт риболов до тролинг

list В: Category 1 On: comment Коментар: 0 favorite Прочитания: 412

YGK G-Soul X4 UpgradeWoowww, да това е wooowww. Това е след първият досег, след първото замятане с това висококачествено 4 нишково плетено влакно. 4 нишки оплетени с легендарната WX4 плетка на YGK. Мазно, кръгло и здраво. Дистанция, точен кастинг, самодоволството. Разтегливостта почти равна на нула дава на този 4 нишков брейд страхотна чувствителност, така че стряскането е излишно, кълве, засичайте...

За тези от вас, които го ползват чувството е познато. За бъдещите му ползватели тези усещания тепърва предстоят. Искате ли да ги усетите?

Сигурен съм, че повечето от вас ще продължат да четат защото искат да имат такова влакно. Накрая изберете вашето и като размер и като дължина.

YGK Real Sports Upgrade X4 е 4 нишково плетено влакно за риболов от великата серия Upgrade и оплетено с доказалото здравината си WX оплитане на YGK. Произвежда се в три дължини- 100, 150 и 200 метра.

YGK G-Soul X4 Upgrade

100 метра, в размери #0,2 (0,076мм); #0,25 (0,085мм); #0,3 (0,094мм) и #0,4 (0,108мм), в изцяло зелен цвят, който наподобява цвета на Upgrade X8. Размери, които ще задоволят всеки любител на ултра лайт риболова. 4 нишково плетено влакно за риболов с финес, влакно което ще ви удиви с дистанция, презентация и водене на примамката. Влакно, което ще ви изпълва с благодарност, когато държите трофея в ръка или когато сте го положили в плиткажа за красива снимка. Прецизно, тънко и в същото време много здраво за дебелината си. Всички тези изумителни качества за влакно, което освен това е и напълно достъпно.

150 метра, най-използваната дължина на YGK G-Soul X4 Upgrade, с размери от #0,2 до #1,5 по японската номерация, които покриват почти всеки тип риболов. От #0,2; #0,25; #0,3 до #0,4 влакното е в класическия зелен цвят на Upgrade X8, а в размерите #0,6 до #1,5 в сив цвят с розов маркер на всеки метър. Цвят достатъчно видим за да се следи и води леко примамката във всякакви типове вода.

200 метровата ролка вече включва размери от #0,4 до #3 по японската номерация. Дебелите номера от това плетено влакно се използват от ловците на по-сериозни трофеи. Здрав и доказан брейд за здрави и борбени риби. Успех!

4 нишково PE влакно с множество положителни отзиви и също така:

- Меко и сравнително по-тънко спрямо аналогични брейдове, с което печелите по-добър кастинг, по-добра дистанция, по-бързо потъване на примамката,  и също така лесна работа с по-леки и малки примамки;

- Много здраво за размера си;

- Безпаметно, което му помага по-лесно да преминава през водачите и може да бъде използвано с бюджетни макари;

- Абразивоустойчиво, заради плътно оплетените нишки;

- Много широк диапазон размери- от #0,2 до #3;

YGK G-Soul X4 Upgrade е универсален 4 нишков плетеняк, който подхожда изключително много на нашите условия и можете да го използвате за всички типове риболов - ултра лайт, лайт, джиг, воблери, блесни, фидер, а в по-дебелите размери и за тролинг.

Благодарение работата на YGK с голям брой професионални риболовци-спортисти и дългогодишният опит в производството на платени влакна, позволяват на компанията да заема едни от  първите места в различните класове и да създава стандарти в качествените продукти, по които се равняват и много други производители.

Сега е момента да изберете вашето влакно YGK Real Sports G-Soul Upgrade PE X4! След това риболов и Успех след Успех!

Коментари

За момента няма коментари

Остави своя коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември