YGK Real Sport G-Soul X8 Upgrade PE- плетеното влакно без компромис - Риболовен магазин, блесни, воблери, въдици, panther martin.

YGK Real Sport G-Soul X8 Upgrade PE- плетеното влакно без компромис

list В: Category 1 On: comment Коментар: 0 favorite Прочитания: 2951

YGK Real Sport G-Soul X8 Upgrade PE- едно висококачествено, доказано и универсално 8 нишково плетено влакно. Направено специално за риболов в солена вода, но доказало се през годините и за всички типове сладководен риболов.

 Предполагам много от вас използват или са чували за YGK Real Sport G-Soul X8 Upgrade PE, много колеги-риболовци се обаждат и казват: "Искам от зеленото YGK".

YGK G Soul

 Висококачественото YGK Real Sport G-Soul X8 Upgrade PE е едно универсално 8-нишково плетено влакно, доказано през годините и във всякакви типове риболов. За морски, сладководен, кастинг, джиг, тролинг дори фидер, от дребните пъстърви и кефали до огромни лефери и туни. Брейд в широк диапазон на размерите от #0,6 до #4 по японската номерация. Влакното е със зелен цвят, вижда се добре при всякаква осветеност. Цвета е устойчив, на всеки метър има бял маркер от 15 см, много полезно за по-добра видимост при нощен или eging риболов. Всичко това помага за по-добър контрол над примамката, защото зрително винаги можем да определим посока и/или дистанция. Плетеното влакно YGK G-Soul X8 Upgrade се предлага на ролки от 150 и 200 метра. За интензивен, морски риболов или на места с повече закачки опитните риболовци по-често избират да използват 200 метра ролка, за да имат запас при евентуално късане или при улов на трофеен екземпляр. При сладководен риболов и места с по-малко или никакви закачки може да се спести и да се закупи 150 метрова ролка.

YGK G-Soul X8 Upgrade

 Оплетено със световно известната WX8 плетка на YGK, YGK G-Soul X8 Upgrade е наследник на друго легендарно плетено влакно на марката, а именно Real Sport G-Soul WX8. При YGK G-Soul X8 обаче е добавено допълнително повърхностно GP покритие, което значително повишава износоустойчивостта, увеличава здравината и спира напълно пиенето на вода, дори при продължителен риболов. С изключително стегнато оплетените 8 нишки този брейд е направен много гладък (вижте снимката по-долу, с многократно увеличение на влакното), което помага за достигане на пределни дистанции и страхотна чувствителност. В същото време влакното е достатъчно меко, няма памет и е много здраво на възел. Заявената дебелина на това 8 нишково плетено влакно е спазена точно, което не може да се каже за голяма част от предлаганите брейдове на пазара. Много малко са другите японски брейдове, дори и по-скъпи, които могат да издържат толкова голямо натоварване, колкото това плетено влакно на YGK. Даже при лайт риболов това плетено влакно е готово приятно да ви изненада с трофея, който сте предизвикали да атакува спининговата примамка.

YGK Razmer

 Въпреки че е силно абразивоустойчиво, препоръчвам да се използва с флуорокарбонов повод. YGK са достатъчно доказан производител както на плетени влакна, така и на флуорокарбони. Внимавайте при риболов с много закачки или места с камъни, ако се налага слагайте по-дълъг флуорокарбонов повод, пазете плетеното влакно и то ще ви извади трофея, който сте закачили и ще ви служи повече от един сезон. Дори през втори сезон YGK G-Soul X8 Upgrade запазва напълно характеристиките си, остава здраво и надеждно, покритието и цветът леко избледняват, но не изчезват и можете да разчитате на него. Използването на флуоро не бива да ви притеснява и по никакъв начин няма да попречи на чувствителността на линията или на примамката. От YGK препоръчват за максимална здравина на линията да се използва плетено влакно YGK + флуорокарбон YGK и връзката между тях да е с FG възел.

 Имайте предвид, че цветът на влакното може да избелее при употребата на различни масла и/или мазила, които стават все по-актуални в последно време. Производителят препоръчва да се тества на малка част от него преди да се нанесе върху цялото плетено влакно (независимо дали е това или което и да е друго).

 YGK е компания специализирана в производството на плетени влакна, флуорокарбони и монофили и заслужено се счита, че има една от най-висококачествените продукции в световен мащаб.

 YGK Real Sport G-Soul X8 Upgrade PE- 8 нишково плетено влакно с доказано високо качество и отличен избор! Като официален вносител на влакната на YGK се стремим то да се предлага в България на една от най-ниските цени в магазините на Европа. Според мен най-доброто плетено влакно за тази цена. Разчитайте на него!

Коментари

За момента няма коментари

Остави своя коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември