Доставка и рекламации
Цената на доставката в нашият онлайн риболовният магазин е 5,50 лева на територията на Република България. Доставката се извършва от 09:00 до 17:30 часа. По Ваше желание пратките могат да бъдат изпратени "до Ваш адрес" или "до поискване в офис на куриерската компания"!

Безплатна доставка на територията на Република България се извършва при поръчка над 68 лева, като изпращаме до посочен от Вас адрес или до офис куриерската компания- което изберете.

Други опции за получаване на безплатна доставка:

- Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчка на блесни Panther Martin и Splendex на стойност над 33.00 лв. Поръчката Ви може да е по- голяма и да съдържа и други продукти от нашият онлайн риболовен магазин http://panthermartin-fishing.bg, но стойността на блесните в нея трябва да е над 33.00 лв, за да се възползвате от това предложение. 

- Всяка единична бройка плетено PE влакно на YGK или друг поръчан продукт, в чието описание е упомената безплатна доставка и единичната му цена е под 68 лева получава безплатна доставка до офис на Speedy, заедно с всички останали продукти, които се съдържат в съответната поръчка.

ВНИМАНИЕ: Независимо, че ще видите цената за доставката в кошницата си, ние ще я премахнем ръчно и няма да я заплащате!

Различните видове остъпки, промоции или безплатна доставка не могат да се комбинират, освен ако не е посочено изрично! В случай, че се получи такава комбинация можете да изберете само 1, най- изгодната според Вас услуга.Онлайн риболовен магазин www.panthermartin-fishing.bg се стреми да изпълнява поръчките Ви максимално бързо и обикновенно ги изпращане на следващия ден. Поръчките направени петък, събота, неделя и официалните почивни дни се изпълняват в понеделник или първия работен ден. Времето за доставка зависи от куриерите и варира от един ден до една седмица.