Куфар Meiho VS 3070
Куфар Meiho VS 3070
search
  • Куфар Meiho VS 3070

Куфар Meiho VS 3070

72,80 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

235
1 Артикул

Куфар Meiho VS 3070- червен

Куфарът на Meiho VS 3070 е удобен и надежден с два отделни етажа, произведен от най-висококачествена пластмаса. Всички метални части са устойчиви на корозия. Куфар, който ще отговори на нуждите на всеки рибар. В едното отделение всеки има възможност да определи размера на преградите.

Размери: 380/270/120 милиметра.


Вижте също и:

Воблер YO-ZURI CRYSTAL...

Воблер YO-ZURI CRYSTAL MINNOW MAGNUM
Цена 30,00 лв.

Разширявайки серията на воблерите Cristal Minnow се появява и модела Magnim с размер от 16 см. Създаден за морската среда, този воблер дава много добри резултати и при риболова на голяма щука. Отразяващото фолио поставено от двете страни на тази красива изкуствена примамка, както и топчетата поставени вътре в тялото имат за цел да предизвикат рибата както в по-мътна вода, така и от по-далечно разстояние. Тяло, куки, тел, всичко е усилено и здраво, за да извадите своя нов трофей.

Силиконова примамка Sirena...

Силиконова примамка Sirena 15 см.- цвят K
Цена 6,60 лв.

OrkA Sirena представлява ново поколение силиконова примамка на ОркА, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail.Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. С широко и здраво тяло, като края на опашката прави викочестотни колебания и трептения, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка.

  • Изчерпано

Воблер Jackall Soul Shad...

Воблер Jackall Soul Shad 68SP- Ghost Ayu
Цена 32,90 лв.

Воблер Jackall Soul Shad 68 SP Ghost Ayu- 9.1 гр.

Този воблер е изключително подходящ за щука, бяла риба, пъстърва, костур, бас. Можете да го водите постоянно, на паузи, а в момента, в който спрете и той ще остане на мястото си докато не решите, че е време да излъжете следващата трудна риба. Всичко това се постига чрез специална магнитна система, която спомага и за по-далечното замятане.

 

  • Изчерпано

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 54,90 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.