Силикони OrkA Shad 12 см.- цвят WY
  • Силикони OrkA Shad 12 см.- цвят WY
  • Силикони OrkA Shad
  • Силикони OrkA Shad монтаж

Силикони OrkA Shad 12 см- пакет с 5 броя

10,80 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

073
1 Артикул

Всеки пакет от този размер съдържа 5 броя силиконови рибки. Всяка от тях тежи по 16 грама.

Искате трофей, това е размера, който ще ви помогне да отсеете по- дребните риби. Shad на Orka (120мм; 16гр.) е доказана примамка и са успели да намерят място в арсенала на всеки джиг риболовец. Балансиран силикон, с добра подвижност на опашката, която съблазнява всеки хищник. Движението и вибрацията на опашката се предават много по-добре, когато се използват с по-лека глава и примамката потъва бавно. В размер 120 мм може разчитайте на трофеен костур, бяла риба, щука, а защо не и сом.


Вижте също и:

Силиконова примамка BASS...

Sea Shad 5"- Chartreuse Pepper Shad/Fire Tail
Цена 1,25 лв.

Силиконова примамка BASS ASSASSIN Sea Shad 5"

Силиконова примамка BASS ASSASSIN Sea Shad 6"- Този shad веднага ще ви докаже, че може да бъде също толкова ефективен в солена вода, колкото и в сладководна. Соленоводния силикон Shad Assassin е едина от най-продуктивните примамки на пазара днес.

Силиконова примамка BASS...

BASS ASSASSIN Sea Shad 6"- Crystal Shad
Цена 2,17 лв.

Силиконова примамка BASS ASSASSIN Sea Shad 6" 

 Този shad веднага ще ви докаже, че може да бъде също толкова ефективен в солена вода, колкото и в сладководна. Saltwater Shad Assassin се е превърнал в една от най-популярните примамки за морски риболов

  • Изчерпано

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

YGK G-Soul Super Jigman...

YGK G-Soul Super Jigman X8
От Цена 55,00 лв.
1 Review(s)

YGK G-Soul Super Jigman X8- 200 метра

Безплатна доставка*

Съхранявайки всички достойнства на YGK JigMan X8, новият осем жилен YGK Super JIGMAN е още по-качествен, благодарение на модернизацията на материала, с повърхност още по-плътна и равномерна. Плетено влакно с идеално кръгло сечение, с висока абразивна устойчивост и никаква разтегливост. Широката гама от размери на този брейд ще зарадва както любителите на лекия риболов, така и търсачите на големите трофеи. Естествено роден в Япония.