Разпродажба

Налични са 12 продукта.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Редовна цена 45,75 лв. -15% Цена 38,89 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

 • -15%

Sunline Super PE

Sunline Super PE
Редовна цена 38,33 лв. -25% Цена 28,75 лв.

Плетено влакно Sunline Super PE

Отлично четиринишково плетено влакно. Мек, кръгъл, не шуми. Брейда Sunline Super PE е направен от полиетилена Dyneema, който е 2,5 пъти по здрав от обикновените найлони. Ниската разтегливост (<5%) гарантира висока чувствителност и веднага дава обратна връзка дори при най-лекото кълване. Чрез специална обработка на повърхността на това плетено влакно се постига увеличаване живота му и  по-лесно преминаване през водачите за пределна дистанция.

 • -25%

YGK REAL SPORT G-SOUL WX8-...

YGK-REAL-SPORT-G-SOUL-WX-8
Редовна цена 55,00 лв. -11% От Цена 48,95 лв.
1 Review(s)

YGK REAL SPORT G-SOUL WX8- 150m

 

Безплатна доставка*

Висококачествено 8 нишково плетено влакно - здраво, меко като коприна за супер презентация, безпаметно и с изключително стегната оплетка. Специално обработената му структурата затруднява сплескването на линията и подпомага достигане по-голяма дистанция.  Плетено влакно с кастинг, който ще ви изненада и очарова, плетено влакно, което ще бъде вашето. За риболов на сладководен хищник и за  риболов в морето, този брейд си заслужава. Светло зелен цвят.

 • -11%

Блесни Panther Martin, PMT-...

Блесни Panther Martin, PMT-...
Редовна цена 6,50 лв. -11% От Цена 5,79 лв.

Блесната PMT- PANTHER MARTIN TANDEM с допълнителното си второ листо увеличава вибрациите за  по-голямо възбуждане апетита и интереса на търсеният хищник.  Блесните могат да бъдат използвани във всякакви води и като цяло за риболов на всички видове хищници. Блесна за по-едри хищници, а с по-големите си размери често е фатални за щуките. Използвайте нещо различно, изненадайте хитрите рибите, които често са се сблъсквали с изкуствени примамки за риболов.

 • -11%

Воблер Jackall Tricoroll 67...

Jackall Tricoroll 67 Sinking- PINK YAMAME
Редовна цена 24,16 лв. -15% Цена 20,54 лв.

Воблер Jackall Tricoroll 67S- 67мм; 5гр; потъващ

Jackall Tricoroll- воблер за спининг риболов на по-големи пъстърви, който е доказан също и в риболова на щука или по-едър костур. Може да се води с постоянна проводка, на туичване и с паузи. Дълбочина на газене 0.6- 0.8м.

 • -15%

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY...

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY потъващ
Редовна цена 12,00 лв. -13% Цена 10,44 лв.

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY

С независимата си опашка продължава да трепти докато не предизвика агресията в хищника. Много добре орелефен с люспи, а големите му холограмни очи го правят още по- реалистичен. Този потъващ воблер работи на дълбочина до 1,5 метра и може да се води както с постоянна, така и с непостоянна проводка.

 • -13%

Воблер YO-ZURI CRYSTAL...

Воблер YO-ZURI CRYSTAL MINNOW MAGNUM
Редовна цена 25,00 лв. -25% Цена 18,75 лв.

Разширявайки серията на воблерите Cristal Minnow се появява и модела Magnim с размер от 16 см. Създаден за морската среда, този воблер дава много добри резултати и при риболова на голяма щука. Отразяващото фолио поставено от двете страни на тази красива изкуствена примамка, както и топчетата поставени вътре в тялото имат за цел да предизвикат рибата както в по-мътна вода, така и от по-далечно разстояние. Тяло, куки, тел, всичко е усилено и здраво, за да извадите своя нов трофей.

 • -25%

Воблери DUEL HARDCORE CRANK-3

Воблери DUEL HARDCORE CRANK-3
Редовна цена 17,49 лв. -20% Цена 13,99 лв.

HARDCORE CRANK-3 плуващ  60мм 

Воблерът Crank3 от серията Hardcore на Yo-Zuri е страхотен избор при тролинг риболов на бяла риба и сом. Изработен в предизвикателни цветове, с дълбочина на газене около 3,5 метра, с апетитна и интензивно лъкатушеща игра той винаги може да дръпне нещо от дълбините. Добавени допълнителни точки по тялото, които да имитират очи, за още по-голяма атрактивност. Доказан през годините воблер- доверете му се!

 • -20%

Воблери DUEL HARDCORE LB 90MM

Воблери DUEL HARDCORE LB 90MM
Редовна цена 17,50 лв. -21% Цена 13,83 лв.

 DUEL HARDCORE LB 90MM

Воблер с отлични резултати при тролинг риболов на бяла риба, сом, щука и др. Работна дълбочина 3.5 метра или повече. Препоръчва се през по-топлата част от годината когато рибите слизат в по-долните пластове на водата.

 • -21%

Пилкер Duel Salty Bait

CHHG
Редовна цена 15,42 лв. -19% Цена 12,49 лв.

Пилкер Duel Salty Bait-10/20/30 гр.

Пилкер с размери от 10, 20 и 30 грама, снабден с релефна холограма, която привлича хищника от по- далечно разстояние и множество пипала, които я правят още по неустоима. Еденична офсетна кука скрита в множеството силиконови пипала. Благодарение на формата  на този пилкер се достига много добра дистанция и е лесен за употреба.

 • -19%

Пилкер Duel Salty Rubber

CHGM
Редовна цена 15,42 лв. -15% Цена 13,11 лв.

Пилкер Duel Salty Rubber

Отлична спинингова примамка за слоу или лайт джигинг при риболов в по-долните слоеве на водата. Снабдени със здрави куки и линия, снабден с множество опашки, които създават вибрации и привличат вниманието на хищниците. 

 • -15%