Разпродажба

Налични са 12 продукта.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

HTO Urban Finesse спининг...

Spining-vadica-Urban-Finesse
Редовна цена 82,50 лв. -7% Цена 76,73 лв.

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони. 

 • -7%

Jumprize SURFACE WING 95F

10-Black Zebra
Редовна цена 41,58 лв. -13% Цена 36,18 лв.

Surface Wing 95F-ново поколение 95мм minnow!

Когато говорим за риболова на лаврак една от най-използваните спинингови примамки е тази с големина от 95мм и дълбочина на газене около 60 сантиметра, естествено minnow. Воблер, който е изключително успешен както в морските заливи, така и в реките. Създаден да задържи всеки хищник, с най-добрата дистанция в своя клас, а когато влезе под водата е супер стабилен, дори и във вълни. С безупречно поведение Surface Wing 95F ще отвори цял един нов свят пред вас.

 • -13%

YGK Lonfort Real dtex WX8-...

YGK Lonfort Real dtex WX8-...
Редовна цена 113,00 лв. -15% Цена 96,05 лв.

YGK Lonfort Real dtex WX8- 90 метра

Един 8 нишков брейд на YGK, който е ненадминат в класа си за ултра лайт и лайт риболов. С плътна оплетка, изключително гладко, страхотен кастинг, здраво, издръжливо и безшумно. Плетено влакно, с изключителната WX8 оплетка, което може да използвате както за воблери и блесни, така и за джигове. Опитайте го и няма да го смените.

 • -15%

Zeake Zertu Minnow 36F...

Zeake-Zertu-Minnow-006
Редовна цена 21,58 лв. -9% Цена 19,64 лв.

Zeake Zertu Minnow 36F плуващ воблер

36мм; 2,1гр

Перфектен японски избор за всеки лайт риболовец. Независимо за морето или за сладководен риболов това е воблер, който ще ви очарова. Използвайте за сладководен риболов на кефал, пъстърва или костур. В морето за LRF (Ligh Rock Fishing), за всякакви рибки обитаващи скалите или около тях-костури, гущерови, сафриди и др. Zertu Minnow е лайт спинингова примамка с много добре изразена собствена игра, която при туич става още по забележима за всеки хищник.

 • -9%

Калмариера Yakushima Egi...

Калмариера Yakushima Egi...
Редовна цена 11,50 лв. -15% Цена 9,78 лв.

Yakushima Egi Painted #2.0

Калмариера в размер 2 (5см, 8гр), за eging риболов на калмари и сепии. С реалистични движения, добре подбрани цветове, остри и неръждаеми куки и трепкащи перца, това е калмариера, с която няма да скучаете.

 • -15%

Калмариера Yo-ZURI Oita Egi...

Калмариера Yo-ZURI Oita Egi...
Редовна цена 12,00 лв. -15% Цена 10,20 лв.

Калмариера Yo-ZURI Oita Egi Painted 2.5 (75мм) / 11гр.

Една страхотна калмариера за калмари, октоподи и сепии. Добре подбрани и атрактивни цветове. Страничните перца създават допълнително апетитна реалност. Калмариера с двойни здрави куки, които да задържат по-добре всяко главоного.

 • -15%

Монофилно влакно YGK Nasuly...

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 m.
Редовна цена 12,00 лв. -20% Цена 9,60 лв.

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 метра

Страхотен избор на монофилно влакно от YGK  за риболов на пъстърва, кефал или костур, а в по-дебелите размери и за всички останали хищници. Риболовно влакно с отлична линейност и ниска разтегливост. Влакната 3-6 Lbs  са безцветни, 7 Lbs е кафяво.Качество произведено в Япония.

В меню "Описание" таблица с размерите в милиметри.

 • -20%

Пилкер Zeake S_Bit

Zeake S_Bit SB_001
Редовна цена 13,00 лв. -11% От Цена 11,57 лв.

Пилкер Zeake S_Bit

Shore Slow model

Пилкер за морски риболов с асиметрична форма и център в задната част на тялото, което му дава допълнителна дистанция на замятане и игра на наранена плячка във водата. При пропадане играе наляво и надясно, като можете да му помагате с леки туичове на пръчката. С релефни и добре изразени очи и остри куку. Пилкерите на Zeake International са качествени примамка, които трябва да имате в кутията. Пилкер за риболов от брега и от лодка. За сафрид, зарган, туни, маятико и др.

 • -11%

Риболовен слинг HTO

HTO-Sling-Bag
Редовна цена 74,17 лв. -11% Цена 66,01 лв.

Риболовен слинг HTO

Риболовен слинг HTO - универсална, компактна и стегната чанта ако сте спининг риболовец, който обича движението. Направена от здрав и водоустойчив материал. Предната част пада напред като чекмедже за лесна работа. Задното отделение е за по-големи кутии. Риболовна чанта HTO достатъчно голяма за да можете да съхраните в нея кутиите, поводите и всякакви аксесоари, които използвате при риболов. Можество странични джобове спомагат за закрепване на бързите инструменти и лесна работа с тях.

 • -11%

Риболовна чантичка HTO...

Риболовна чантичка HTO...
Редовна цена 41,58 лв. -9% Цена 37,84 лв.

Риболовна чантичка HTO Light Game Bag

Ако сте любител на ултра лайт, лайт риболова или на LRF, то тази риболовна чантичка е за вас. Може да се носи на рамо или през кръста, в зависимост от желанието ви. Множество отделения позволяват носенето в риболовната чанта на компактни кутии, пълни със спинингови примамки. Капакът на допълнителния джоб се закопчава с катарама, така че да е удобно да работите с една ръка. Вътре има няколко вида джобчета и прегради за всякакви полезни аксесоари.

 • -9%

Уолкър Yo-Zuri BANANA BOAT...

BLRH
Редовна цена 14,00 лв. -9% Цена 12,74 лв.

Уолкър Yo-Zuri BANANA BOAT CS 75mm, 8gr.

Една класическа повърхностна примамка със стабилна игра в изпълнение на Yo-Zuri, която побърква лаврака. Използвайте го в стил walk-the-dog и той бързо ще ви се докаже. Успешен за щука и костур, а защо не и распер. Снабден с топчета за по-далечна дистанция, а чрез звука, който издават привличат хищника от по-голямо разстояние. С хубава апетитна и лъкатушеща игра. Това е примамка на достъпна цена, която задължително трябва да притежавате.

 

 • -9%