Spining-vadica-Urban-Finesse
  • Spining-vadica-Urban-Finesse
  • Urban-Finesse
  • Urban-Finesse-2-12
  • Urban-Finesse-vadica

HTO Urban Finesse спининг въдица

82,50 лв.
С вкл. данък
Модел
Количество
В наличност

448
1 Артикула

Спининг въдица HTO Urban Finesse 0,5 - 5 грама

      Дължина: 1,98м;

     Транспортна дължина: 101,5 см;

     Двуделна;

     Тегло: 79 гр;

     Акция: 0,5 - 5 гр;

     Водачи: 8 на брой, К образни;

     Дължина на дръжката: 30 см;

Спининг въдица HTO Urban Finesse 2 -12 грама

      Дължина: 2,1м;

     Транспортна дължина: 108 см;

     Двуделна;

     Тегло: 102 гр;

     Акция: 2 - 12 гр;

     Водачи: 8 на брой, К образни;

     Дължина на дръжката: 31 см;

Спининг въдица HTO Urban Finesse 4 - 17 грама

      Дължина: 2,1м;

     Транспортна дължина: 108 см;

     Двуделна;

     Тегло: 107 гр;

     Акция: 4 - 17 гр;

     Водачи: 8 на брой, К образни;

     Дължина на дръжката: 36 см;

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони. 


Вижте също и:

YGK Real Sports G-soul x4...

YGK G-Soul X4 Upgrade PE Line
От Цена 30,00 лв.
1 Review(s)

YGK G-Soul x4 Upgrade PE- 150 м

Доставка*

Поредното плетено влакно на YGKкоето само по себе си доставя удоволствие от риболова. Усъвършенствано 4 нишково влакно G-Soul x4 Upgrade е брейд от най-ново поколение- висококачествен, с  идеално кръгло сечение и гладка повърхност. Това ни дава точност и кастинг на голяма дистанция, а също ниско ниво на шум. В размери от #0,2 за микроджиг и ултра лайт риболов до #3.0 за тролинг и сериозни трофеи. Използвайте за всички типове риболов- сладка и солена вода.

YGK F-Aid Super Strong...

YGK F-Aid Super Strong...
Цена 8,00 лв.

Флуорокарбон YGK F-Aid Super Strong

Висококачествен 100% флуорокарбон за поводи, с висока якост и издръжливост на възел, в тънки ролки от 20 метра. Невидим във водата, в изключителни тънки размери, започва от #0,2 по японската номерация (0.074мм)- размери за истинските ценители на ултра лайт риболова. В класическите ролки на YGK при които не се губи нито сантиметър от влакното и се пести място в джоба или кутията.

Zeake Zertu Minnow 36F...

Zeake-Zertu-Minnow-006
Цена 21,58 лв.

Zeake Zertu Minnow 36F плуващ воблер

36мм; 2,1гр

Перфектен японски избор за всеки лайт риболовец. Независимо за морето или за сладководен риболов това е воблер, който ще ви очарова. Използвайте за сладководен риболов на кефал, пъстърва или костур. В морето за LRF (Ligh Rock Fishing), за всякакви рибки обитаващи скалите или около тях-костури, гущерови, сафриди и др. Zertu Minnow е лайт спинингова примамка с много добре изразена собствена игра, която при туич става още по забележима за всеки хищник.

  • Изчерпано

Zeake F_Change Head Джиг...

Zeake-jig-head
От Цена 9,75 лв.

Zeake F_Change Head Джиг Глава с кука

Висок клас джиг глави със сменяема кука, в широк диапазон грамажи-от #0,6 грама до #28 грама. Изключително остри куки и добре изработено тяло. Подвижната връзка между главата и куката дава допълнително и по-естествено движение на примамката. С допълнителна халкичка в долната част на джиг главата където можете да завържете допълнителна кука или... Перфектни джиг глави както за пъстърва, кефал, костур или сафрид с по-малките грамажи, така и за лавраци в по-големите.