Плетено влакно YGK Galis Ultra GesoX- 120 метра
  • Плетено влакно YGK Galis Ultra GesoX- 120 метра

Плетено влакно YGK Galis Ultra GesoX- 120 метра

70,83 лв.
С ДДС
Размер
Количество
В наличност

288
3 Артикула

за риболов в крайбрежните морски участъци, сред камъни и закачки, едно от най- добрите влакна за eging риболов (калмари, октоподи и др.).

Плетено влакно YGK Galis Ultra GesoX- 120 метра

YGK Galis Ultra GesoX е направено чрез плътното оплитане на 8 нишки с WX технологията на YGK, известна с едни от най-здравите влакна в световен мащаб. С подобрена линейност и гладкост на повърхността този брейд създава по-малко проблеми, не се разнищва и изключително дълго време задържа първоначалната си здравина. Многонишково влакно подходящо за риболов в крайбрежните морски участъци, едно от най-добрите влакна за eging риболов (калмари, октоподи и др.).

 

 

Security policy

 

Бърза и сигурна доставка

 

Право на връщане и замяна

Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Воблери за калмари YO-ZURI...

Воблери за калмари YO-ZURI MINNOW EGI
Цена 13,00 лв.

Воблери за калмари YO-ZURI MINNOW EGI

Воблер за калмари, една страхотна и различна примамка с двойна кука в задната част. Колкото повече куки толкова по вероятно да извадим главоногата жертва. Огледалните имитации на люспи придават още по- голяма реалност на примамката. При желание в долната част на воблера може да се постави и тройна кука, която да задържи евентуална хищна риба.

Калмариера Yo-Zuri...

Калмариера Yo-Zuri Shrimp-Hunter 3,5
От Цена 23,32 лв.

Калмариера Yo-Zuri Shrimp-Hunter #3,5- 105mm, 22gr.

Една от най-успешните примамки за големи калмари с перфектен баланс, реалистично и прецизно действие, и великолепна изработка. Използването на калмариерата Yo-zuri Shrimp-Hunter ще донесе незабавнa активност от най-предпазливите и най-плаха калмари. Краката под корема имитират действията на истинските скариди, а черните куки са почти невидими под водата. Тази калмариера е създадена по съвременна технология и години опит.