Cotton-shad
  • Cotton-shad

Воблер Jackall Soul Shad 58SR SP

22,50 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

183
2 Артикула

   Дължина(см.)

   Работна     дълбочина

    Тип

   Грамаж       (гр.)

      5,8 см.

  1 - 1.5 м

  Suspending

     5 гр.

Воблер Jackall Soul shad 58SR SP- 5 гр.

С Jackall Soul shad 58SR SP можете да работите както при постоянна проводка, така и при туичване. Също така този воблер може да се използва в течение, където играта му е достатъчно стабилна и апетитно вибрираща! В този си размер е подходящ за костур, кефал, щука. С успех се ползва за тролинг на бяла риба и пъстърва.

 

Security policy

 

Бърза и сигурна доставка

 

Право на връщане и замяна

Вижте също и:

Воблери YO-ZURI HARDCORE...

Воблери YO-ZURI HARDCORE SH50SP
Цена 17,50 лв.

Воблери YO-ZURI HARDCORE SH50SP- 50мм; 3.5гр.

Най-малкият воблер от серията Hardcore  с работна дълбочина около 1,5 метра. Изключително оръжие при риболов на пъстърва във високопланинските ни язовири.  С голям успех може да се използва за бяла риба, по-дребна щука и голям костур. Както за тролинг, така и от ръка когато имаме подходяща дълбочина пред нас. Този воблер прекрасно работи и в течение, и в спокойна вода. Знаменит воблер на знаменита фирма!

YGK PE Line Real Sports...

YGK G Soul X8 Upgarde
От Цена 45,83 лв.

Безплатна доставка*

Влакното YGK G-soul X8 Upgrade на YGK e 8 нишково плетено влакно за спининг от най-висок клас с изключително леко тегло. Ярко зелен цвят с маркер на всеки метър, здраво, издръжливо, има идеално кръгъл диаметър, което подпомага замятане на по-голяма дистанция и много ниско ниво на шум. Доказано плетено влакно, което се ползва с успех от години. Всички влакна на YGK се произвеждат на територията на Япония. 

В менюто "Описание" по- горе вижте японските размери "#" спрямо "мм".

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 285,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.