Yo-Zuri Hydro Magnum
  • Yo-Zuri Hydro Magnum
  • Yo-Zuri Hydro Magnum
  • Yo-Zuri Hydro Magnum
  • Yo-Zuri Hydro Magnum
  • Воблери  Yo-Zuri Hydro Magnum

Воблери Yo-Zuri Hydro Magnum

23,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Цвят
Количество
В наличност

Hydro Magnum

Воблер за по-дълбок тролинг, който може да се използва както в сладководна, така и в морска вода. Главната особеност на този воблер, е че може да се използва и при по- бързо водене, като това не влошава играта му. Дълбочина на гаазене 7-9 метра. Пръстените са максимално уплътнени и усилени. Телена конструкция, супер здрави куки, борба...упоритост, един победител.

ВНИМАНИЕ: Цвят TMGB  е 19 грама!

 

Security policy

 

Бърза и сигурна доставка

 

Право на връщане и замяна

Вижте също и:

YGK Galis FC Absorber

YGK Galis FC Absorber
От Цена 37,50 лв.

Флуорокарбон YGK Galis FC Absorber- 60 метра

Висококачествен флуорокарбон на YGK за риболов на трофейни риби-сом, туна, маятико, стири и др. Използвайте и при джиг, и при тролинг. Почти незабележим под водата, бързо се потапя с примамката и не затруднява по никакъв начин движението и. Силно абразивоустойчив и издръжлив на различни видове възли.

YGK PE LINE VERAGASS X8...

YGK PE LINE VERAGASS X8 12X100M
От Цена 29,17 лв.

YGK PE LINE VERAGASS X8 12X100M

 Безплатна доставка*

8 нишково плетено влакно от най-високо качество. Оцветено на всеки 10 метра с различен цвят, за по-добра видимост и по-лесно определяне на разстоянието. Всяка ролка е от 12 свързани шпули по 100 метра. Вие определяте колко шпули са Ви необходими, можете да поръчате до 1200 метра свързано плетено влакно. В размер #0,6 можете да купите 100 метра за ултралайт риболов, или в размер #6 за истинските исполини на моретата. Цената е за една шпула от 100 метра.

Воблер Jumprize ROWDY 130F...

101-Blue Pink sardine
Цена 45,75 лв.

Jumprize Rowdy 130F Monster

Още един воблер от серията Rowdy, воблер, в който са вплетени много мисъл и знания. Създаден да се бори с чудовища, този воблер запазва непостоянната игра на класическия Rowdy 130F, като в същото време се увеличава стабилността му. Трябва да го видите във вълните- стабилност и пак стабилност. Това е един шедьовър на Inoue предназначен за рибари, търсещи възможно по-големи риби. За да се бори с тях е снабден с две големи куки и с тел, която изгражда примамката с дебелина 1,2мм.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 275,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.