• Изчерпано
Воблер Jackall Giron- NOIKE GOLD BELA
  • Воблер Jackall Giron- NOIKE GOLD BELA

Воблер Jackall Giron

31,67 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
Изчерпано

197

Дължина

(см.)

Работна дълбочина

(метра)

Тип

Тегло (грама)

9,3

 0,8 - 1,2

Потъващ

22,5

Воблер Jackall Giron- 93мм, 22.5 гр. потъващ

Jackall Giron има двуделно тяло с бързо движение. Спинингова примака, която можете да го водите с всички видове проводки- бърза, бавна, постоянна или "stop and go". По всички тези начини той ще е еднакво неустоим за улова на всеки трофеен хищник.


Вижте също и:

Versus VS-3045 Риболовна...

Риболовна кутия Versus VS-3045
Цена 24,58 лв.

Кутия Versus VS-3045

Размер: 412х265х43мм

Голяма риболовна кутия Versus, която може да събере всичките ви спининг примамки (или почти всичките). За по-голямо удобство можете сами да моделирате размера на вътрешните клетки. По този начин ще съберете примамки и аксесоари от всякакъв размер. Високо качество, произведено в Япония.

  • Изчерпано

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2
Цена 18,33 лв.

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2 - плуващ

Воблерите от серията Zombi са направени от термопластична гума. Предимствата пред другите воблери са: по- тихо приводняване във водата, интензивно създаване на вълни, здрави са при удари в скали и други твърди предмети и имат по- дълъг живот. Цветовете са основани на изследвания от последните години.

YGK PE Line Real Sports...

YGK G Soul X8 Upgarde
От Цена 45,83 лв.

Безплатна доставка*

Влакното YGK G-soul X8 Upgrade на YGK e 8 нишково плетено влакно за спининг от най-висок клас с изключително леко тегло. Ярко зелен цвят с маркер на всеки метър, здраво, издръжливо, има идеално кръгъл диаметър, което подпомага замятане на по-голяма дистанция и много ниско ниво на шум. Доказано плетено влакно, което се ползва с успех от години. Всички плетени влакна на YGK се произвеждат на територията на Япония. 

В менюто "Описание" по- горе вижте японските размери "#" спрямо "мм".

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер.