• Изчерпано
Воблери Lucky Craft Pointer 100 SP
  • Воблери Lucky Craft Pointer 100 SP

Воблери Lucky Craft Pointer 100 SP

28,33 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
Продукта е наличен в няколко варианта

210
0 Артикула

... Особенно силно оръжие се явява остатъчната игра, която воблера извършва, когато спрем да водим примамката. В момента, в който хищника следва примамката, но не я атакува, това е особенно важно за решителната му атака.

 

Дължина (см.) Работна дълбочина (метра) Тип Тегло (грама)
10 1,2- 1.5 suspending 18,0

Воблери Lucky Craft Pointer 100 SP

Една легендарна серия воблери minnow  на Lucky Craft- Pointer 100, която отдавна се е доказала сред българските риболовци. С уникалното си съчетание на тегло, размер, форма на тялото, съвкупност от най- нови технологии при производството позволява на всеки спинингист или тролингист да постига добри резултати. Активната игра на този воблер предизвиква към атака както активната, така и пасивната риба, провокирайки ги с реалистични движения и цветове.

 

Security policy

 

Бърза и сигурна доставка

 

Право на връщане и замяна

Вижте също и:

YGK PE Line Real Sports...

YGK G Soul X8 Upgarde
От Цена 45,83 лв.

Безплатна доставка*

Влакното YGK G-soul X8 Upgrade на YGK e 8 нишково плетено влакно за спининг от най-висок клас с изключително леко тегло. Ярко зелен цвят с маркер на всеки метър, здраво, издръжливо, има идеално кръгъл диаметър, което подпомага замятане на по-голяма дистанция и много ниско ниво на шум. Доказано плетено влакно, което се ползва с успех от години. Всички влакна на YGK се произвеждат на територията на Япония. 

В менюто "Описание" по- горе вижте японските размери "#" спрямо "мм".

Воблер Jackall Smash minnow...

Jackall Smash minnow 110mm.- GHOST AYU
Цена 25,00 лв.

Воблер Jackall Smash minnow- 110мм;18.8гр; suspending

Воблер направих досущ като рибка. Страхотно оръжие при риболов на едри щуки. Направен за сладководен риболов, но можете да ловите и в морето като трябва да се подменят куките.