• Изчерпано
Pointer 100 SR- Gold Skin Perch
  • Pointer 100 SR- Gold Skin Perch
  • Pointer 100 SR- MS MJ Herring
  • Pointer 100SR- Orange Tiger

Воблери Lucky Craft Pointer 100 SR

24,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

219
Дължина (см.) Работна дълбочина (метра) Тип Тегло (грама)
10,05 0,3-0,9 плуващ 16,50

Воблери Lucky Craft Pointer 100 SR

Воблер с работна дълбочина до метър. 


Вижте също и:

YGK PE Line Real Sports...

YGK G Soul X8 Upgarde
От Цена 45,83 лв.

Безплатна доставка*

Влакното YGK G-soul X8 Upgrade на YGK e 8 нишково плетено влакно за спининг от най-висок клас с изключително леко тегло. Ярко зелен цвят с маркер на всеки метър, здраво, издръжливо, има идеално кръгъл диаметър, което подпомага замятане на по-голяма дистанция и много ниско ниво на шум. Доказано плетено влакно, което се ползва с успех от години. Всички плетени влакна на YGK се произвеждат на територията на Япония. 

В менюто "Описание" по- горе вижте японските размери "#" спрямо "мм".

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Jackall Squad Minnow

Mat Tiger
От Цена 23,33 лв.

Jackall Squad Minnow

Воблерът Jackall Squad Minnow е съчетание от висококачествен баланс и висока чувствителност. Снабден с магнитна система, която позволява далечно и точно презентиране и стабилност при водене във водата. Проводката може да бъде както постоянна така и stop&go. За всеки амбициозен риболовец. Вижте таблицата с характеристиките по- долу.

  • Изчерпано