Salmo Hornet  DB
  • Salmo Hornet  DB

Salmo Hornet 3,5 см. потъващ

9,17 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

220
2 Артикула

Воблер Салмо Хорнет 3,5см/ 2,6гр. потъващ

Един страхотен воблер за кефал, пъстърва, костур и др. Еднакво ефективен в бързите пъстървови реки където може да се облавят по-дълбоките участъци и в язовири и езера. Работна дълбочина 1,5-2 метра. 


Вижте също и:

Воблер Jackall Tricoroll 55...

Jackall Tricoroll 55SP- SILVER YAMAME
Цена 23,33 лв.

Воблер Jackall Tricoroll 55SP- 55мм; 3гр; неутрален

Jackall Tricoroll e миноу воблер създаден за риболов на пъстърва в течение, но със същия успех може да се ползва при риболова на костур, щука в стояща вода, а защо не и распер. Благодарение на сплесканото си тяло и добрата балансировка е изключително стабилен в течение и има страхотна игра при туичване, като се стрелка и прилича на изплашена рибка. Отивате за пъстърва, този воблер ще намери място в кутията на всеки!

  • Изчерпано

Монофилно влакно YGK Nasuly...

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 m.
Цена 12,00 лв.

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 метра

Страхотен избор на монофилно влакно от YGK  за риболов на пъстърва, кефал или костур, а в по-дебелите размери и за всички останали хищници. Риболовно влакно с отлична линейност и ниска разтегливост. Влакната 3-6 Lbs  са безцветни, 7 Lbs е кафяво.Качество произведено в Япония.

В меню "Описание" таблица с размерите в милиметри.

YGK Real Sports G-soul x4...

YGK G-Soul X4 Upgrade PE Line
От Цена 30,00 лв.
1 Review(s)

YGK G-Soul x4 Upgrade PE- 150 м

Доставка*

Поредното плетено влакно на YGKкоето само по себе си доставя удоволствие от риболова. Усъвършенствано 4 нишково влакно G-Soul x4 Upgrade е брейд от най-ново поколение- висококачествен, с  идеално кръгло сечение и гладка повърхност. Това ни дава точност и кастинг на голяма дистанция, а също ниско ниво на шум. В размери от #0,2 за микроджиг и ултра лайт риболов до #3.0 за тролинг и сериозни трофеи. Използвайте за всички типове риболов- сладка и солена вода.

HTO Urban Finesse спининг...

Spining-vadica-Urban-Finesse
Цена 82,50 лв.

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони.