YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
  • YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
  • YGK G-Soul X8 Upgrade
  • YGK PE Line Real Sports G-Soul X8 Upgrade

Плетено влакно YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade PE- 200 метра

55,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

242
6 Артикула
Grade 
2019-11-29

Ygk

Перфектно влакно. Заслужава си всяка стотинка!

Grade 
2019-10-03

YGK с нишки IZANAS - ТOYOBO

Няма на пазара по-иновативно японско влакно, изплетено традиционно перфектно от YGK от UHMWPE фибри на компанията Toyobo, която усъвършенства продукта на DSM Deneema и го регистрира като IZANAS. В резултат имаме по-гладко и стегнато, здраво и устойчиво на протриване влакно, което не задържа вода и не шуми във водачите.

Grade 
2019-08-08

Номер 1

Имам опит в спининг риболова в солена вода, от около 6 години, смених различни марки плетени влакна, на големи, и на чак толкова големи брандове. Минах през различни условия на риболов, минах и през израстване в личен аспект. За мен твърдо, това е най-добрия продукт на пазара. Покрива абсолютно всички мой изисквания. Много здрав, страхотен на възел, перфектна липса на триене във водачите, и най-важното, не пие вода. Препоръчвам

Напиши оценка

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!

 

Security policy

 

Бърза и сигурна доставка

 

Право на връщане и замяна

Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Редовна цена 45,75 лв. -15% Цена 38,89 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

  • -15%

Jumprize POPOPEN 95F

09-Gold Yellow Glow Belly
Цена 41,58 лв.

POPOPEN 95F

Една страхотна спинингова примамка, която привлича всички хищници от плитчините или такива обичащи да се движат около повърхността на водата. Уолкър с изключителни полетни възможности и предизвикателна игра. Здраво тяло, което е готово да удържи всяка риба, куки, които не допускат компромис- Jump Rize Treble MMH (съвместна разработка с Gamakatsu). Създаден за класическата Wolk the dog проводка, този изключителен уолкър е способен да прави и широки  S- образни движения под самата повърхност.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 285,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.