Плуващ елек за риболов HTO
search
  • Плуващ елек за риболов HTO

Плуващ елек за риболов HTO

120,00 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

416
1 Артикул

Плуващ елек за риболов HTO

- Елек с много джобове- два големи отпред (във всеки влизат по една кутия с размер 20,5 х 16,5 х 5см), два по-малки веднага над тях за инструменти и по-дребни аксесоари...и още;

- Разполага с няколко D пръстена където можете да закачите бързите инструменти;

- Страхотен артикул за всеки мобилен риболовец. В голяма част от случаите може да отпадне необходимостта от чанта;

- Изработва се в универсален размер и чрез различни катарами можете да направите индивидуална настройка;


Вижте също и:

Meiho Reversible 85 Кутия...

Meiho Reversible 85 Кутия за спининг примамки
Цена 11,67 лв.

Двустранна кутия за воблери Meiho Reversible #85

Размер 190ммх85ммх31мм - има 14 отделения ( 7 от всяка страна)

Тези двустранни риболовни кутии за воблери на Meiho са изключително удобни. Справят се не само с основното си задължение да събират малките или по-големи богатства, които имаме, но и спестяват място в раницата. Много практични, побират се в почти всеки джоб. Подходящи за воблери и блесни. 

Meiho Reversible 145 Кутия...

Кутия Meiho Reversible 145
Цена 19,75 лв.

Двустранна риболовна кутия Meiho Reversible #145

Размер 206ммх170ммх42мм - има 10 отделения ( 5 от всяка страна)

Този модел риболовна кутия за примамки на Meiho се справят основното с най-масовите воблери за морски риболов, които се използват. В този размер кутията е снабдена с отвори за оттичане на водните капки останали по воблера. По този начин се намалява корозията по куките.

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

Воблер Jumprize ROWDY 130F...

101-Blue Pink sardine
Цена 45,75 лв.

Jumprize Rowdy 130F Monster

Още един воблер от серията Rowdy, воблер, в който са вплетени много мисъл и знания. Създаден да се бори с чудовища, този воблер запазва непостоянната игра на класическия Rowdy 130F, като в същото време се увеличава стабилността му. Трябва да го видите във вълните- стабилност и пак стабилност. Това е един шедьовър на Inoue предназначен за рибари, търсещи възможно по-големи риби. За да се бори с тях е снабден с две големи куки и с тел, която изгражда примамката с дебелина 1,2мм.