Воблер Jumprize TeroTero-Kun 75F 【panthermartin-fishing.bg】
04
search
  • 04
  • 10

Воблер TeroTero-Kun 75F

38,25 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

514
3 Артикула
Дължина 75 мм
Тегло 12гр. (само тяло 10.3 гр)
Тип плуващ
Игра клатеща хаотична игра
Работна дълбочина 30-70 см.
Куки #6
Рингове #3

TeroTero-Kun 75F плуващ

Дължина: 75 мм

Тегло: 12гр. (тегло на воблера 10.3 гр)

Още една страхотна спинингова примамка на Jumprize, която се различава от стандартните воблери. Малък по размер този воблер е подготвен за достигане на големи дистанции и борба с по-сериозни риби. С добре изразена и хаотична собствена игра при постоянна проводка TeroTero-Kun 75F е издръжлив и остава стабилен и при сериозни туичове. Воблер, който гази 30-70 сантиметра, много подходящ за лаврак, лефер, лица или распер в плитка вода.


Вижте също и:

Jumprize POPOPEN 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
2 Review(s)

POPOPEN 95F

Една страхотна спинингова примамка, която привлича всички хищници от плитчините или такива обичащи да се движат около повърхността на водата. Уолкър с изключителни полетни възможности и предизвикателна игра. Здраво тяло, което е готово да удържи всяка риба, куки, които не допускат компромис- Jump Rize Treble MMH (съвместна разработка с Gamakatsu). Създаден за класическата Wolk the dog проводка, този изключителен уолкър е способен да прави и широки S- образни движения под самата повърхност.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за морски риболов на лаврак, лефер, лица и др. или сладководен спининг риболов. Бланките са бързи, стегнати, чувствителни без да са колести и доставят примамката точно там където искате. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон, висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач. Използвайки ги с плетени влакна, ще усетите всяко докосване на примамката.

Zeake G_Slasher Пилкер

Zeake-G-Slasher-Anchovy-004
От Цена 13,67 лв.

Zeake G_Slasher Пилкер

Създаден да имитира сардина и херинга този пилкер е много ефективен за всеки хищник. С център на тежестта изнесен леко в задната част на тялото има по-голяма дистанция на замятане. Левият и десен процепи спомагат също за полетните и качества и стабилизират играта при пропадане на джига във водата. Окото и на Zeake G_Slasher е също е поставено перпендикулярно на халките с куките, което спомага за тяхното по-широко отваряне, а това съответно повишава ефективността на закачане.

XBRAID UPGRADE X8 200 метра

XBRAID UPGRADE X8 200 метра
Редовна цена 57,42 лв. -13% От Цена 49,95 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*

XBRAID UPGRADE X8, това е добре познатото 8 нишково плетено влакно YGK G-Soul X8 Upgrade, в нова кутия. Същото доказано качество и здравина. Стегнатата WX8 оплетка и GP покритие дават на този брейд супер гладка и кръгла повърхност, което увеличава максимално дистанцията на замятане и придава страхотно усещане на линията. Супер избор както за морски, така и за сладководен риболов.

Едно влакно, най-доброто, Upgrade!

  • -13%