XBRAID UPGRADE X8 PENTAGRAM - плетено влакно
  • Изчерпано
XBRAID UPGRADE X8 PENTAGRAM 150 метра
search
  • XBRAID UPGRADE X8 PENTAGRAM 150 метра

XBRAID UPGRADE X8 PENTAGRAM 150 метра

49,17 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*

Xbraid Upgrade X8 Pentagram е поредното 8 нишково плетено влакно от семейството на YGK Upgrade X8. Най-накрая Upgrade X8 в 5 цвята, които се сменят. Това позволява да имате пълен контрол над мястото за риболов и много по-лесно да се ориентирате за постигнатата дистания или дълбочина. Кръгло, здраво, абразивоустойчиво, можете да го използвате както за сладководен, така и за морски риболов. Едно, най-доброто, Upgrade. 8 нишково плетено влакно от Япония. 


Вижте също и:

Meiho Versus VS-388SD Кутия...

Риболовна кутия Versus VS-388SD
Цена 16,58 лв.

Риболовна кутия Versus VS-388SD

Размер: 122 х 87х 28 мм

Риболовна кутия, която е изключително подходяща както за колегите любители на UL риболова, за мухарите, така и за всеки колега, който иска да подреди на сигурно място вирбели, куки и всякакви други ценности. Кутия за примамки и аксесоари от високо качество. Стегнати механизми и сигурни закопчалки. Риболовна кутия произведено в Япония

  • Изчерпано

Jumprize SURFACE WING 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 95F-ново поколение 95мм minnow!

Когато говорим за риболова на лаврак една от най-използваните спинингови примамки е тази с големина от 95мм и дълбочина на газене около 60 сантиметра, естествено minnow. Воблер, който е изключително успешен както в морските заливи, така и в реките. Създаден да задържи всеки хищник, с най-добрата дистанция в своя клас, а когато влезе под водата е супер стабилен, дори и във вълни. С безупречно поведение Surface Wing 95F ще отвори цял един нов свят пред вас.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.

Zeake F_Change Head Джиг...

Zeake-jig-head
От Цена 9,75 лв.

Zeake F_Change Head Джиг Глава с кука

Висок клас джиг глави за LRF със сменяема кука, в широк диапазон грамажи - от #0,6 грама до #28 грама. Изключително остри куки и добре изработено тяло. Подвижната връзка между главата и куката дава допълнително и по-естествено движение на примамката. С допълнителна халкичка в долната част на джиг главата където можете да завържете допълнителна кука или допълнителен атрактант. Перфектни джиг глави както за LRF, сафриди и лавраци, така и за пъстърва, кефал, костур...