Водоустойчива чанта HTO 【panthermartin-fishing.bg】
  • Изчерпано
Водоустойчива Чанта HTO
search
  • Водоустойчива Чанта HTO
  • Водоустойчива Чанта HTO

Водоустойчива Чанта HTO

90,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

Водоустойчива Чанта HTO

- Добре измислена голяма чанта, която защитава съдържанието си от вода. Можете да използвате както от брега, така и в лодка;

- Проектирана с твърди страни и капак, и снабдена с дръжки и презрамка;

- С твърдо дъно, което защитава чантата при риболов от скали или друг тип тежки терени;

- С две поставки отстрани където можете да поставите въдиците си за да не се наранят. Един голям джоб, в който може да се държат по-често употребявани предмети;

- Размери 50см х 40см х 30см;


Вижте също и:

Воблери Yo-Zuri Hydro Magnum

Yo-Zuri Hydro Magnum
Цена 23,00 лв.

Hydro Magnum 120 mm | 33грама

Воблер за по-дълбок тролинг, който може да се използва както в сладководна, така и в морска вода. Главната особеност на този воблер, е че може да се използва и при по- бързо водене, като това не влошава играта му. Дълбочина на гаазене 7-9 метра. Пръстените са максимално уплътнени и усилени. Телена конструкция, супер здрави куки, борба...упоритост, един победител.

Meiho Reversible 145 Кутия...

Кутия Meiho Reversible 145
Цена 19,75 лв.

Двустранна риболовна кутия Meiho Reversible #145

Размер 206ммх170ммх42мм - има 10 отделения ( 5 от всяка страна)

Този модел риболовна кутия за примамки на Meiho се справят основното с най-масовите воблери за морски риболов, които се използват. В този размер кутията е снабдена с отвори за оттичане на водните капки останали по воблера. По този начин се намалява корозията по куките.

Кутия за воблери Meiho...

Кутия Meiho Reversible 165
Цена 21,33 лв.

Двустранна риболовна кутия Meiho Reversible 165

Размер 275ммх187ммх50мм - има 14 отделения ( 7 от всяка страна)

Тези риболовни кутии на Meiho са много подходяща за големи воблери и блесни, които използваме при морски риболов или когато търсим щука и сом. Всяко отделение на Meiho Reversible 165 е снабдено с отвори, които позволяват капките останали по воблера да се оттичат, по този начин намаляваме корозията.  Прозрачна риболовна кутия, която ще съхрани максимално добре всяка ваша примамка.

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.