White Gliter
search
  • White Gliter
  • Blue Glitter

HTO Offshore Shad

15,75 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

424
1 Артикула

HTO Offshore Shad- 160гр, 22см

- Голям, тежък offshore shad, направен за риболов от лодка на големи дълбочини

- Направен от мек силикон, за да придаде плавни и реалистични движения, които да привлекат хищника;

- Главата и куката са на отделни части, така че тялото се движи независимо от джиг главата;

- Тегло 160 грама;


Вижте също и:

YGK PE Line Real Sports...

YGk G-Soul Super Jigman 300 метра
От Цена 82,50 лв.

YGK PE Line Real Sports G-soul Super Jigman X8-300 метра

Безплатна доставка*

Многонишково плетено влакно от YGK, което има свръхплътна 8 жилна оплетка, много добра линейност, чувствителност и устойчивост на износване. Тънък, кръгъл и здрав брейд доказан през годините. Изработено от материал, който му гарантира великолепни работни характеристики при риболов на трофейни риби. Плетено влакно за тролинг, плетено влакно за сом или морски shore jigging. На всеки 10 метра влакното е маркирано в различен цвят. 

YGK Galis FC Absorber

YGK Galis FC Absorber
От Цена 40,83 лв.

Флуорокарбон YGK Galis FC Absorber- 60 метра

Висококачествен флуорокарбон за поводи на YGK при риболов на трофейни риби-сом, туна, маятико, стири и др. Използвайте и при джиг, и при тролинг. Почти незабележим под водата, бързо се потапя с примамката и не затруднява по никакъв начин движението и. Флуорокарбон, който ес илно абразивоустойчив и издръжлив на различни видове възли.

YGK PE LINE VERAGASS X8...

YGK PE LINE VERAGASS X8 12X100M
От Цена 29,17 лв.

YGK PE LINE VERAGASS X8 12X100M

 Безплатна доставка*

8 нишково плетено влакно от YGK с най-високо качество. Оцветено на всеки 10 метра с различен цвят, за по-добра видимост. Всяка ролка е от 12 свързани шпули по 100 метра. Можете да купите 100 метра за лайт риболов, или за истинските исполини на моретата. Цената е за една шпула от 100 метра.

Jumprize KATTOBI-BOU 130BR

01-Lens-candy-Glow-belly
Цена 41,58 лв.

KATTOBI-BOU 130BR

Kattobi-Bou 130BR- революционна дистанция! Невероятно разстояние за 40гр. джиг. Дистанция, която не се влияе от метеорологичните условия. Това е спинингова примамка, която реализира мечтата да се хвърли отвъд дистанцията на джиговете. Може да се води с туичване, с пропадане, stop&go. С по-плавна и по-бавна, изморена игра тази примамка ще заинтригува хищника. Използвайте при риболов на лаврак, дорадо, червен снапер, GT и др. Без куки! Това е революция в shore риболова.