Силиконова примамка Sirena 10 см.- цвят K
search
  • Силиконова примамка Sirena 10 см.- цвят K
  • Силиконова примамка Sirena 10 см.- пакет с 10 броя
  • Силиконова примамка Sirena 10 см.- пакет с 10 броя

Силиконова примамка Sirena 10 см.- пакет с 10 броя

11,00 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

076
1 Артикула

OrkA Sirena се произвежда в 4 размера 70мм, 100мм, 120мм, 150мм.

Всяка OrkA Sirena при дължина 100 мм. тежи 4 гр. 

OrkA Sirena представлява ново поколение силиконова примамка, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail. Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. С широко и здраво тяло, като края на опашката прави викочестотни колебания и трептения, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка. Orka Sirena, в сравнение с Shad Tail Tail има по-изявени колебания и е доказана при риболов на бяла, костур, щука...


Вижте също и:

Воблери YO-ZURI HARDCORE...

Воблери YO-ZURI HARDCORE SH50SP
Цена 17,50 лв.

Воблери YO-ZURI HARDCORE SH50SP- 50мм; 3.5гр.

Най-малкият воблер от серията Hardcore  с работна дълбочина около 1,5 метра. Изключително оръжие при риболов на пъстърва във високопланинските ни язовири.  С голям успех може да се използва за бяла риба, по-дребна щука и голям костур. Както за тролинг, така и от ръка когато имаме подходяща дълбочина пред нас. Този воблер прекрасно работи и в течение, и в спокойна вода. Знаменит воблер на знаменита фирма!

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

YGK G-Soul Super Jigman...

YGK G-Soul Super Jigman X8
От Цена 55,00 лв.
1 Review(s)

YGK G-Soul Super Jigman X8- 200 метра

Безплатна доставка*

Съхранявайки всички достойнства на YGK JigMan X8, новият осем жилен YGK Super JIGMAN е още по-качествен, благодарение на модернизацията на материала, с повърхност още по-плътна и равномерна. Плетено влакно с идеално кръгло сечение, с висока абразивна устойчивост и никаква разтегливост. Широката гама от размери на този брейд ще зарадва както любителите на лекия риболов, така и търсачите на големите трофеи. Естествено роден в Япония.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.