Pearl White
search
  • Pearl White

Силикон за риболов HTO Schlugg- 4,5'

9,85 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

421
2 Артикула

Силикон за риболов HTO Schlugg- 4,5'

Изградена от свръх мек материал, който му придава страхотно естествено движение, HTO Schlugg е и ароматизиран. Това прави примамката по-атрактивна за хищника и той я задържа повече време в устата си. Основното тяло е достатъчно утежнено, а меката съблазнителна опашка може да бъде направена така, че да се извива с най-малкото потрепване. Оребрено тяло помага да се създадат повече вибрации, които привличат, а меката и подвижна опашка създава мехурчета. Опашката завършва с топче, което държи примамката изпъната при замятане на големи разстояния или когато се води без паузи. Предлага се в няколко цвята атрактивни цвята, предназначени да имитират често срещани жертви, както и няколко по-ярки цвята за риболов в дълбока вода и/или при слаба видимост.

Независимо дали го водите близо до повърноста или долу, почуквате дъното, този силиконов червей ще улови риба.

Подходящ за лаврак и треска, също много ефективен за сладководен риболов, особено за костур!

Силикон за риболов HTO Schlugg- 4,5'

- 6 броя в опаковка;

- Силиконова примамка с формата на червей, създадена от известния риболовец с малки примамки Jake Schogler;

-Може да се използва за риболов без утежнение, но също така позволява множество монтажи-с джиг глава, дроп шот, каролина...;

-Проектиран да имитира тънка рибка или червей, този силикон за спининг риболов се цели в лаврака, а от сладководните е ефективен за костур и бяла риба;

-Направен от много мек материал и с чудесно естествено движение;


Вижте също и:

Силиконова примамка BASS...

Sea Shad 5"- Chartreuse Pepper Shad/Fire Tail
Цена 1,25 лв.

Силиконова примамка BASS ASSASSIN Sea Shad 5"

Силиконова примамка BASS ASSASSIN Sea Shad 6"- Този shad веднага ще ви докаже, че може да бъде също толкова ефективен в солена вода, колкото и в сладководна. Соленоводния силикон Shad Assassin е едина от най-продуктивните примамки на пазара днес.

Плетено влакно YGK Real...

YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
От Цена 55,00 лв.
4 Review(s)

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!

HTO Urban Finesse спининг...

Spining-vadica-Urban-Finesse
Цена 82,50 лв.

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони. 

  • Изчерпано