Силикон за риболов HTO Labrax Stix 【panthermartin-fishing.bg】
HTO-Labrax-Stix-Solid White
search
  • HTO-Labrax-Stix-Solid White
  • Силикон за риболов HTO Labrax Stix

Силикон за риболов HTO Labrax Stix

15,75 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

422
2 Артикула

Силиконова примамка с прост, но изключително ефективен дизайн. Една от най-опустошителните бас примамки, които има. Изработена от еластична мека пластмаса, с добавена от 40% сол. Когато се добави сол в тази мека смес, примамката става по-малко плаваща и по-тежка. Това тегло позволява на силиконовата примамка да се хвърля на големи разстояния без допълнително утежняване. Съответно примамката потъва бързо и бързо влиза в зоната, където дебнат рибите. Когато се лови без утежнение, хоризонталното падане и страничната опашка могат да бъдат неустоими за лаврака и баса. Универсална силиконова примамка за спининг риболов, с която може да се лови по няколко начина- с джиг глава, Тексас, Каролина и както споменахме по-горе без утежнение. Риболов със силикон, забавлявайте се!

Силикон за риболов HTO Labrax Stix- 16гр | 5,5'  14 сантиметра

- 6 броя в пакет;

- Прост, но изключително ефективен дизайн, особено за лаврак и бас. Една опостушителна примамкa за лаврак и бас;

- Направена от мек силикон, с голямо, 40% съдържание на сол. Това я прави по-тежка и по-малко плаваща;

- При монтаж само с кука, без утежнение и пропадане, опашката прави изключително апетитни и неустоими движения за всеки хищник;

- Заради тежестта си пропада бързо и достигате желаната дълбочина;


Вижте също и:

Силиконова примамка BASS...

BASS ASSASSIN Sea Shad 6"- Chartreuse/Silver Glitter
Цена 2,17 лв.

Силиконова примамка BASS ASSASSIN Sea Shad 6" 

 Този shad веднага ще ви докаже, че може да бъде също толкова ефективен в солена вода, колкото и в сладководна. Saltwater Shad Assassin се е превърнал в една от най-популярните примамки за морски риболов

  • Изчерпано

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Плетено влакно YGK Real...

YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
От Цена 55,00 лв.
4 Review(s)

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!