YGK Real Sport G-soul x4 upgrade PE 100м ᐉ За Ултралайт и Лайт Риболов
  • Изчерпано
YGk PE Line Real Sports G-Soul X4 Upgrade
search
  • YGk PE Line Real Sports G-Soul X4 Upgrade
  • YGK C-Soul X4 Upgrade

4 нишково плетено влакно YGK Real Sports G-soul x4 Upgrade PE- 100 метра

32,50 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

4 нишково плетено влакно YGK Real Sports G-soul x4 Upgrade PE- 100 метра

 Безплатна доставка*

Можете да поръчате в новата опаковка от тук - https://panthermartin-fishing.bg/pleteni-vlakna/476-ygk-xbraid-upgrade-x4-100-metra.html . 4 нишково плетено влакно за Ултралайт риболов от серията Upgrade на YGK. Изключително качествено, без конкуренция при 4  нишковите, Стегната оплетка, безшумно и здраво. Плетено влакно в супер тънки рамери, което подпомага достигане с голяма точност при употреба на малки примамки.


Grade 
2020-09-16

G soul x4

Много добро влакно , но малко се наелектризира при обиране от макарата .

Grade 
2020-03-03

YGK Real Sport G-soul x4 #0.3

Влакното е меко и осезаемо по-тънко от други в този ценови клас. Цвета е устойчив и визуално влакното се следи отлично. Най-доброто ако търсим цена - качество.

Напиши оценка

Вижте също и:

Воблер Jackall Mitts Floating

Воблер Jackall Mitts
Цена 22,00 лв.

Воблер Jackall Mitts Floating- 28мм; 1.5гр; плуващ

Воблер създаден за риболов на пъстърва, но с успех може да се ползва за костур и речен кефал. Снабден с една еденична кука, близо до която, в долната част е сложено трето око за засилване на атаките към задната част на воблера. Воблер Jackall Mitts със стабилна собствена игра дори в по-бързите реки и потоци. Може да се води и чрез туичване.

  • Изчерпано

Jackall Cibi Tearo 1,7gr

Green Yamame
Цена 10,00 лв.

Микро Клатушка Jackall Cibi Tearo 1,7 гр, 1,9см

Аналог на Jackall Timon Tearo, предназначен за риболов в по- силно течение. Cibi Tearo е малко по- малка от 1,6-грамовия Tearo, но е направен от по- дебел метал, затова леко държи струята и лети по- далече. При проводката върви с кукичкате нагоре и по този начин избягва част от закачките като камъни и боклук по дъното.

YGK F-Aid Super Strong...

YGK F-Aid Super Strong...
Цена 8,00 лв.

Флуорокарбон YGK F-Aid Super Strong

Висококачествен 100% флуорокарбон за поводи, с висока якост и издръжливост на възел, в тънки ролки от 20 метра. Невидим във водата, в изключителни тънки размери, започва от #0,2 по японската номерация (0.074мм)- размери за истинските ценители на ултра лайт риболова. В класическите ролки на YGK при които не се губи нито сантиметър от влакното и се пести място в джоба или кутията.

HTO Aikido Въдица за...

HTO-Aikido-rod
От Цена 149,00 лв.

HTO Aikido Въдица за спининг риболов

HTO Aikido е модерна въдица за спининг риболов с леки и ултра леки примамки в сладка вода или LRF в морето. Направена от висококачествен японски карбон и снабдена със SIC водачи. Въдицата е лека и стои удобно в ръката без да уморява, като същевременно ви осигурява страхотно усещане и контрол на примамката. Червено/черните цветове я правят да изглежда много добре визуално. Двата модела са с кух връх - страхотен избор при риболов с  джиг, микроклатушки или пилкерчета.