Въдици, спининг въдици за сладководен и морски риболов panthermartin-fishing.bg

Филтриране по

Категории

Категории

Марка

Марка

Въдици

Качествени Спининг Въдици за морски и сладководен риболов. Разгледайте моделите на английската марка HTO. Високо качество и достъпни цени. Фини, чувствителни въдици, но и със запас от мощ. Въдици за ултра лайт и лайт риболов на пъстърва, кефал, костур или въдици за щука и бяла риба-имаме ги

Налични са 7 продукта.

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Активни филтри

HTO Urban Finesse спининг...

Spining-vadica-Urban-Finesse
Цена 107,50 лв.

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони. 

Въдица HTO Glide Walker

Въдица HTO Glide Walker
Цена 107,50 лв.

Въдица HTO Glide Walker

- Модерна басова пръчка за воблери с основно предназначение повърхностни примамки;

- Бланка с бърза акция за постигане по-голяма дистанция и точност;

- Проектирана за работа с повърхностни примамки и уолкъри и минимум усилия, от walk the dog проводка до попинг;

- Модерен  дизайн с K образни водачи и VSS макародържач, който здраво държи макарата. Визия, която можете да намерите при по-скъпи пръчки;

- Оранжев маркер на върховия водач при риболов, в среда със слаба видимост;

HTO Aikido Въдица за...

HTO-Aikido-rod
От Цена 149,00 лв.

HTO Aikido Въдица за спининг риболов

HTO Aikido е модерна въдица за спининг риболов с леки и ултра леки примамки в сладка вода или LRF в морето. Направена от висококачествен японски карбон и снабдена със SIC водачи. Въдицата е лека и стои удобно в ръката без да уморява, като същевременно ви осигурява страхотно усещане и контрол на примамката. Червено/черните цветове я правят да изглежда много добре визуално. Двата модела са с кух връх - страхотен избор при риболов с  джиг, микроклатушки или пилкерчета.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за морски риболов на лаврак, лефер, лица и др. или сладководен спининг риболов. Бланките са бързи, стегнати, чувствителни без да са колести и доставят примамката точно там където искате. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон, висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач. Използвайки ги с плетени влакна, ще усетите всяко докосване на примамката.

HTO Nebula Light Gamer...

hto-nebula-light-gamer
Цена 325,00 лв.

Новият модел на HTO Nebula предназначен за любителите на спининг риболова с лайт примамки. Можете да използвате както за сладководен така и за морски риболов. Ултра леки пръчки, които покриват стандарта на серията Nebula. Направени от японски карбон и снабдени с FUJI водачи и макародържач. Висококачествена спининг въдица с бърз строй за лайт риболов на достъпна цена. Леко тегло и удобна дръжка.

  • Японски карбон;
  • FUJI SIC върхов водач за по-малко триене и шум;
  • FUJI водачи;
  • FUJI макародържач;

HTO Lure Game Спининг Въдица

hto lure game rod
От Цена 165,00 лв.

Многофункционална въдица за спининг риболов. HTO Lure Game е въдица с бърза бланка, с мощни средна и дона част, и чувствителна върхова част, която доставя информация на риболовеца. Бързи и леки карбонови бланки, Sic водачи и HTO макародържачи. Страхотен избор за сладководен и морски риболов в дължини от 2,4м. до 3,0 метра.