HTO

Въдици HTO за спининг риболов. Достъпна цена и страхотно качество.

HTO Urban Finesse, въдица за ултра лайт и лайт риболов. Пръчка, която можете да използвате за кефал, костур, пъстърва. В различните си варианти за различни типове риболов.

HTO Aikido, въдица за спининг, която можете да използвате за морски LRF (Light Rock Fishing), за сладководен ултра лайт и лайт риболов. За костур, пъстърва и кефал, предизвикайте и големите!

HTO Glide Walker, спининг въдица създадена за риболов с воблери и особено за повърностни примамки. Снабдена с бърза бланка, която ще даде сигурен комфорт и при джиг риболова. Удобна дръжка и цветен маркер на най-горния водач при риболов с ограничена видимост!

HTO Nebula, спининг въдица, в която не е пестено от нищо, в същото време е на достъпна цена. Бърза японска бланка, Fuji водачи и макародържач. Може да се използва както с воблери и силикони, така и за джиг. Създадена като въдица за лаврак и морски риболов, но перфектна за борбени сладководни риби.

Налични са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

HTO Urban Finesse спининг...

Spining-vadica-Urban-Finesse
Цена 82,50 лв.

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони. 

  • Изчерпано

Въдица HTO Glide Walker

Въдица HTO Glide Walker
Цена 90,00 лв.

Въдица HTO Glide Walker

- Модерна басова пръчка за воблери с основно предназначение повърхностни примамки;

- Бланка с бърза акция за постигане по-голяма дистанция и точност;

- Проектирана за работа с повърхностни примамки и уолкъри и минимум усилия, от walk the dog проводка до попинг;

- Модерен  дизайн с K образни водачи и VSS макародържач, който здраво държи макарата. Визия, която можете да намерите при по-скъпи пръчки;

- Оранжев маркер на върховия водач при риболов, в среда със слаба видимост;

HTO Aikido Въдица за...

HTO-Aikido-rod
От Цена 132,50 лв.

HTO Aikido Въдица за спининг риболов

HTO Aikido е модерна въдица за спининг риболов с леки и ултра леки примамки в сладка вода или LRF в морето. Направена от висококачествен японски карбон и снабдена със SIC водачи. Въдицата е лека и стои удобно в ръката без да уморява, като същевременно ви осигурява страхотно усещане и контрол на примамката. Червено/черните цветове я правят да изглежда много добре визуално. Двата модела са с кух връх - страхотен избор при риболов с  джиг, микроклатушки или пилкерчета.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 260,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.