Zeake International Воблери и Джигове 【panthermartin-fishing.bg】

Zeake International

Zeake International, висококачествена марка японски спинингови примамки насочени основно за морски риболов от брега.

Една част от примамките могат с много добър успех да се ползват сладководен риболов. Като воблерите за LRF (Light Rock Fishing), с тегло2,1гр; 2,5гр, са перфектно оръжие при риболов на кефал и костур.

Джиговете на Zeake International са в много широк диапазон от 6 до 60 грама и буквално покриват всякакъв риболов от черноморски сафрид и зарган, до големите средиземноморски тунаките, маятико и др.

Разгледайте ги, изберете и емоцията от риболова със спининговите примамки на Zeake International усетете!

Активни филтри

Zeake Zertu Minnow 36F...

Zeake-Zertu-Minnow-008
Цена 21,58 лв.

Zeake Zertu Minnow 36F плуващ воблер

36мм; 2,1гр

Перфектен японски избор за всеки лайт риболовец. Независимо за морето или за сладководен риболов това е воблер, който ще ви очарова. Използвайте за сладководен риболов на кефал, пъстърва или костур. В морето за LRF (Ligh Rock Fishing), за всякакви рибки обитаващи скалите или около тях-костури, гущерови, сафриди и др. Zertu Minnow е лайт спинингова примамка с много добре изразена собствена игра, която при туич става още по забележима за всеки хищник.

Zeake Zertu Minnow 36S...

Zeake-Zertu-Minnow-002
Цена 21,58 лв.

Zeake Zertu Minnow 36S потъващ воблер

36мм; 2,5гр;

Харесвате ултра лайт и лайт риболова. Zertu Minnow на Zeake International е воблер страхотен избор за вас. Можете да го водите в по-бавна, по-бърза вода или просто да задържате, той ще работи. Воблер с добре изразена собствена игра, която можете да засилвате или намаляте. Zertu Minnow е направен за LRF (Light Rock Fishing), но е страхтен избор за сладководен риболов на кефал, пъстърва, костур.

Zeake Side Shrimp pencil

Zeake-Side-Shrimp-001
Цена 21,58 лв.

Zeake Side Shrimp pencil

45мм; 3гр.

Това е малък потъващ пенсил за LRF (Light Rock Fishing), който наподобява ракообразните обитаващи около скалите. С полупрозрачните цветове Side Shrimp още повече прилича на тях. След замятане го оставете леко да пропада, а когато започнете да го прибирате той ще се изкачи до желаната от вас дълбочина според скоростта с която обирате линията.  Side Shrimp може да се използва без проблем за складководен риболов - костури и кефали, а защо не и по-сериозни риби.

Zeake S_Gravityy 95 Minnow...

Zeake-S-Gravityy-95-003
Цена 32,50 лв.

Zeake S_Gravityy 95 Minnow

95мм, 28гр

Zeake S_Gravityy 95 Minnow е воблер тип minnow предназначен за риболов на лаврак, лефер, а и дънни риби. Воблер подходящ при лошо време и силен вятър. Тогава с него лесно пробиваме вятъра и достигаме по-големи дистанции сравнени с другите воблери. Снабден с две куки номер 5, като първата е лагерована и се върти във всички посоки без да се усуква. Много подходящо решение за риби, които атакуват от долу. Zeake S_Gravityy 95 е различен воблер с много приложения.

Zeake S_Gravityy Minnow 125...

Zeake-S-Gravityy
Цена 34,92 лв.

Zeake S_Gravityy Minnow 125

125мм, 31гр.

По-големият воблер S_Gravityy е 125 мм и с тегло 31 гр. Спинингова примамка, която винаги ще даде допълнителна дистанция независимо от времето. Разполага с 3 куки номер 5, като първата и втората са лагеровани и не се усукват. Стабилна конструкция, здрава лопатка, S_Gravityy minnow е воблер, който ще се сбори с всеки трофей. Ако сте на скали, оставете го да потва, а след това му придайте игра с върха. Потъва два пъти по-бавно от джиг. За лаврак, лефер, тунаки и др.

S_Gravityy Vibration 95

Zeake-S-Gravityy-Vib-004
Цена 32,50 лв.

S_Gravityy Vibration 95

Тегло 28гр/ Дължина 95мм

S_Gravityy Vibration 95 още една примамка за морски риболов, която си заслужава да имате. С размер от 95 мм е перфектно оръжие при риболов на лаврак, а с теглото си ще е апетитна хапка и за всеки хищник от дълбините. Примамка за риболов с перфектна форма за голяма дистания. Предната кука и тук е лагерована за да е свободна за движение. Вибрацията на S_Gravityy Vibration 95 се усеща дори в ръката, а вие може да я засилите още като добавите туичове.

S_Gravityy Head

Zeake-S-Gravityy-005
Цена 34,67 лв.

S_Gravityy Head 

S_Gravityy Head e хибридна спинингова примамка с утежнено тяло и силиконова опашка. Перфектна примамка за лаврак, с която ще постигнете дистанция, дори при силен вятър. С успех може да я ползвате както на плитки плажове, така и на дълбоки участъци. Опашката помага за по-плавното потъване на S_Gravityy Head. Спинингова примамка, чиято цел е да имитира хамсията и сардината, които са основни жертви на повечето хищници. Всяка кутия с S_Gravityy Head е снабдена с допълнителна силиконова опашка.

Пилкер Zeake S_Bit

Zeake S_Bit SB_001
От Цена 14,08 лв.

Пилкер Zeake S_Bit

Shore Slow model

Пилкер за морски риболов с асиметрична форма и център в задната част на тялото, което му дава допълнителна дистанция на замятане и игра на наранена плячка във водата. При пропадане играе наляво и надясно, като можете да му помагате с леки туичове. С релефни и добре изразени очи и остри куки. Пилкерите на Zeake International са качествени примамка, които трябва да имате в кутията. Пилкер за риболов от брега и от лодка. За сафрид, лефер, зарган, туни, маятико и др.

Zeake R_Sardine Пилкер

Zeake-R-Sardine-Silver-001
От Цена 13,00 лв.

Zeake R_Sardine Пилкер

Shore Fast Mode

Още един пилкер на Zeake International, който ще харесате. R_Sardine наподобява сардина и е изключително атрактивна за всеки хищник. При пропадане джига се движи със странични клатушещи движения, а всеки риболовец може да им даде още малко атрактивност с леки туичове от върха. Очите са разположени перпендикулярно на халките, на куките, което дава предимство при закачането  на рибите. Специалната холограма и оцветяване на пилкера са максимално издръжливи. 

Zeake G_Slasher Пилкер

Zeake-G-Slasher-Anchovy-004
От Цена 13,67 лв.

Zeake G_Slasher Пилкер

Създаден да имитира сардина и херинга този пилкер е много ефективен за всеки хищник. С център на тежестта изнесен леко в задната част на тялото има по-голяма дистанция на замятане. Левият и десен процепи спомагат също за полетните и качества и стабилизират играта при пропадане на джига във водата. Окото и на Zeake G_Slasher е също е поставено перпендикулярно на халките с куките, което спомага за тяхното по-широко отваряне, а това съответно повишава ефективността на закачане.

Zeake F_Change Head Джиг...

Zeake-jig-head
От Цена 9,75 лв.

Zeake F_Change Head Джиг Глава с кука

Висок клас джиг глави за LRF със сменяема кука, в широк диапазон грамажи - от #0,6 грама до #28 грама. Изключително остри куки и добре изработено тяло. Подвижната връзка между главата и куката дава допълнително и по-естествено движение на примамката. С допълнителна халкичка в долната част на джиг главата където можете да завържете допълнителна кука или допълнителен атрактант. Перфектни джиг глави както за LRF, сафриди и лавраци, така и за пъстърва, кефал, костур...