Воблери DUEL

DUEL (Япония)

Японската корпорация Yo-Zuri/Duel заема една от първите позиции в света по разработка и производство на воблери. Всеки модел воблер има своя, разработена на компютър игра и форма. Duel предлагат много модели воблери предназначени за риболов на хищни риби както в сладка, така и в солена вода. Технологически воблерите се изготвят от пластмаса, която е много по дълговечна и качествена в сравнение с воблерите от балса. Всички воблери имат холограмно покритие на повърхностите, което увеличава отразяващите свойства на примамката във водата. Лопатката на воблерите Duel е удебелена в основата си, като това я прави по- здрава и по- издръжлива особенно при риболов на места с каменисто дъно.

Налични са 23 продукта.

Показани са 1-12 от общо 23 артикул(а)

Активни филтри

Воблери DUEL HARDCORE LB 90MM

Воблери DUEL HARDCORE LB 90MM
Цена 17,50 лв.

 DUEL HARDCORE LB 90MM

Воблер с отлични резултати при тролинг риболов на бяла риба, сом, щука и др. Работна дълбочина 3.5 метра или повече. Препоръчва се през по-топлата част от годината когато рибите слизат в по-долните пластове на водата.

Воблери DUEL HARDCORE JB

Воблери DUEL HARDCORE JB
Цена 17,49 лв.

DUEL HARDCORE JB

Главната особеност на този красив воблер е тялото му,  тънко и рационализирано, което при водене веднага се превръща в забързана и вълнуваща рибка. Риболовна примамка за всички хищници в рамките на метър, два от повърхността. Използвайте за бяла риба или пъстърва в по-хладната част от годината, преди или веднага след пролетната забрана, когато рибите излизат в плитката част да се стоплят и да търсят лесна плячка.

Воблери DUEL Hardcore SH

Воблери DUEL Hardcore SH
Цена 17,49 лв.

DUEL HARDCORE SH 60мм

Работната дълбочина на този воблер е около 2.5 метра за 60мм размер. Спинингова примамка подходящ за тролинг и от ръка, а с реалистичните си размери и движения има доказан успех при риболова на  бяла риба, щука и големи пъстърви, а защо не и сом. Воблер направен в Япония - здрав, добре балансиран и с остри куки, доверете му се!

DUEL HARDCORE CRANK-2

DUEL HARDCORE CRANK-2
Цена 17,49 лв.

DUEL HARDCORE CRANK-2  плуващ 60мм

Воблерът Crank2 от серията Hardcore WO-B-RU (2)  е предназначен за средните водни слоеве- работна дълбочина 2,5 метра. Брилянтно изработени в цветова гама и дълбочина на газене, този воблер е наистина смъртоносен за много видове хищници, като бяла риба, сом, а защо не и щука. Един доказан през годините воблер, който трябва да присъства в кутията. Произведен в Япония, доказан навсякъде!

Воблери DUEL HARDCORE CRANK-3

Воблери DUEL HARDCORE CRANK-3
Цена 17,49 лв.

HARDCORE CRANK-3 плуващ  60мм 

Воблерът Crank3 от серията Hardcore на Yo-Zuri е страхотен избор при тролинг риболов на бяла риба и сом. Изработен в предизвикателни цветове, с дълбочина на газене около 3,5 метра, с апетитна и интензивно лъкатушеща игра той винаги може да дръпне нещо от дълбините. Добавени допълнителни точки по тялото, които да имитират очи, за още по-голяма атрактивност. Доказан през годините воблер- доверете му се!

Воблер Duel Adagio

Duel Adagio
От Цена 20,00 лв.

Duel Adagio

Воблер създаден за морски риболов в горният воден слой (от 0 до 80 см дълбочина), като привлича рибата от три посоки чрез странично разположени отразяващи ленти. Този воблер има изключителен кастинг,  достига се дистанция от 70 метра. Когато спрете да го водите той продължава да потъва чрез лъкатушещи движения, като дори тогава е способен да предизвика някой хищник. Воблер за морски риболов, който задължително трябва да присъства в кутията ни когато отиваме за лаврак и др.

DUEL Dolce 125S

BHHS
Цена 23,25 лв.

DUEL Dolce 125S- потъващ, 22гр.

Воблер за морски риболов, който с успех можете да ползвате и в сладководните басейни. Водете го с неравномерни движение и той ще бъде атрактивен за всички видове хищни риби- лаврак, лефер, лица, дорадо и др, а от сладководните щука.

DUEL SIDE POPPER

Попер Duel Side Popper
Цена 24,17 лв.

Това е уолкър от DUEL, направен от материал Duel Foam, което му позволява да има  висока плаваемост. Дизайнът на тази повърхностна примамка и дава възможност за далечно замятане, а вдлъбнатините от двете страни в близост до главата, създават допълнително бълбукане и разплискване при водене. Много специален и уникален уолкър, подходящ за по-големите хищници. Спинингова примамка за лавраци, лици и лефери в моретата, но жестока примамка и за щуката!

DUEL SIDE POPPER DP

DUEL SIDE POPPER DP
Цена 24,50 лв.

Повърхностна примамка направена от нов материал DUEL FOAM. Попер с много добре и здраво изработено тяло и също така, с много добра плаваемост. С вдлъбнатината в предната си част този попер привлича вниманието на рибата и продължава да създава много пръски и шум на повърхността, дори когато водата е неспокойна. Подходящ за морски риболов, сом, щука, бас и други.

Попер DUEL 3D QW POPPER

DUEL 3D QW POPPER
Цена 15,82 лв.

Попер DUEL 3D QW POPPER

Попер, който се отличава с ярки и красиви цветове. Оборудван с бели пера, който са привързани към игривата кука. Искате да завладеете повърхността, разгледайте го! Този попер е изключителна стръв за хищници при вълнуващият риболов на повърхността. Костури и щуки ще се покажат, поставете го в кутията!