Монофилни влакна 【panthermartin-fishing.bg】

Монофилни влакна

Монофилните влакна за риболов на YGK са с доказаното качество на марката. Ниска разтегливост, здрави, абразивоустойчиви, специално разработени за спининг риболов. Използвайте ги в малките, бистри и прозрачни води на нашите пъстървови реки. Използвайте ги за всички хищници.

Спининговите монофилни влакна на Panther Martin са изработени по най-съвременна кополимерна формула, която осигурява изключителна устойчивост на абразия благодарение на външното си покритие, висок коефициент на тест на килограми и точни диаметри. Една от важните му характеристики е високата видимост, която позволява постоянен контрол на позицията на примамката и "нулева" памет.

Налични са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

Монофилно влакно YGK Iso...

Монофилно влакно YGK Iso...
Редовна цена 12,42 лв. -25% Цена 9,31 лв.

YGK  Iso Hato Endeavour - едно от най-новите монофилни влакна на YGK. В приятен за окото и лесно забележим зелен цвят, който е много пододящ за спининг риболов. На ролки от 150 метра, здраво, с идеална линейност и гладкост. Можете да го използвате за всякакъв тип риболов. Качество от Япония.

  • -25%

Монофилно влакно YGK Nasuly...

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 m.
Цена 12,00 лв.

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 метра

Страхотен избор на монофилно влакно от YGK  за риболов на пъстърва, кефал или костур, а в по-дебелите размери и за всички останали хищници. Риболовно влакно с отлична линейност и ниска разтегливост. Влакната 3-6 Lbs  са безцветни, 7 Lbs е кафяво.Качество произведено в Япония.

В меню "Описание" таблица с размерите в милиметри.

Риболовни влакна...

Риболовен магазин
От Цена 12,46 лв.

Спининговото влакното Panther-Martin Zeus е изработено по най- съвременна кополимерна формула, която осигурява изключителна устойчивост на абразия благодарение на външното си покритие, висок коефициент на тест на килограми и точни диаметри. Една от важните му характеристики е висока видимост, която позволява постоянен контрол на позицията на примамката.

  • Изчерпано

Риболовни влакна...

Риболовен магазин
Цена 13,06 лв.

Влакното Panther-Martin Zeus е изработено по най- съвременна кополимерна формула, която осигурява изключителна устойчивост на абразия благодарение на външното си покритие, висок коефициент на тест на килограми и точни диаметри. 

  • Изчерпано