ORKA SHAD TAIL

Филтриране по

Цвят

Цвят

ORKA SHAD TAIL

Силиконовата примамка ORKA SHAD TAIL e примамка между рибка и туистер. Отново един добър силикон, с който трябва да разполагаме тръгвайки за трофейни риби.

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Активни филтри

Силикони OrkA Shad Tail 10...

Orka Shad Tail FB
Цена 7,50 лв.

Силиконите OrkA Shad Tail са комбинация между риба и туистер.

Произвеждат се примамки както с високочестотни така и с нискочестотни вибрации, т.е.произвеждат се за всички съществуващи хищници, от най-малкият до най-големият. Начинът на водене на примамката е както на туистер, проводка-пауза. В зависимост от големината на джиг главата достигаме по- далечна дистанция, по-голяма дълбочина и по-голяма скорост на потъване на силиконовата примамка. 

Всяка примамка от размер 100мм има грамаж 8 гр.

  • Изчерпано

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad Tail 13 см.- цвят BR
Цена 11,50 лв.

OrkA Shad Tail е комбинация между риба и туистер.

Произвеждат се примамки както с високочестотни така и с нискочестотни вибрации, т.е.произвеждат се за всички съществуващи хищници, от най- малкият до най- големият. Начинът на водене на примамката е както на туистер, проводка-пауза. В зависимост от големината на джиг главата достигаме по- далечна дистанция, по- голяма дълбочина и по- голяма скорост на потъване на силиконовата примамка. При размер 130 мм за бяла риба, щука и сом.

  • Изчерпано

Силиконова примамка OrkA...

Orka Shad Tail WB
Цена 7,50 лв.

OrkA Shad Tail е комбинация между риба и туистер.

Произвеждат се примамки както с високочестотни така и с нискочестотни вибрации, т.е.произвеждат се за всички съществуващи хищници, от най- малкият до най- големият. Начинът на водене на примамката е както на туистер, проводка-пауза. В зависимост от големината на джиг главата достигаме по- далечна дистанция, по- голяма дълбочина и по- голяма скорост на потъване на силиконовата примамка. За бяла риба, щука и сом.

Всякак примамка от размер 150мм тежи 8гр.

  • Изчерпано