Воблери Jumprize

Филтриране по

Цвят

Цвят

Номер

Номер

JUMPRIZE (Япония)

JUMPRIZE, една марка изключителни спинингови примамки насочени основно към морските хищници и морския спинингов риболов. Като някои от тях могат успешно да бъдат използвани за щука, сом, распер и дори пъстърва. Спинингови примамки, които са мислени, изчислявани, тествани и направени с една едничка цел- всички ние да се забавляваме, да имаме положителни емоции и много трофеи. Президентът Inoue сан е създател на примамките и  истински риболовец, шампион при риболова на лаврак в Япония. Всичко това води до висококачествени воблери за морски риболов, страхотни резултати и създава доверие в средите на рибарите. Изключително стабилни, дори в бурно море, страхотна дистанция дори при вятър, атрактивна и неравномерна игра, която предизвиква всеки морски хищник, всеки трофей. Защото мисията на JUMPRIZE e "Истински риболов".

Открийте резултатността на JUMPRIZE...

Налични са 27 продукта.

Показани са 1-12 от общо 27 артикул(а)

Активни филтри

Jumprize SURFACE WING 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 95F-ново поколение 95мм minnow!

Когато говорим за риболова на лаврак една от най-използваните спинингови примамки е тази с големина от 95мм и дълбочина на газене около 60 сантиметра, естествено minnow. Воблер, който е изключително успешен както в морските заливи, така и в реките. Създаден да задържи всеки хищник, с най-добрата дистанция в своя клас, а когато влезе под водата е супер стабилен, дори и във вълни. С безупречно поведение Surface Wing 95F ще отвори цял един нов свят пред вас.

Воблер Jumprize SURFACE...

08-Pink Head Glow Clear
Цена 44,92 лв.

Surface Wing 120F

Серията Surface Wing е създадена като minnow, който отваря нов свят в комбинацията между дистанция на замятане и игра на примамката. Surface Wing 120F има стабилна игра с меко естествено движение и е с работна дълбочина 80-100 см, което е малко по-дълбоко от 147F. Подходящ за широко разнообразие от риби- лефер, лаврак, паламуд, тунаки и др.Окомплектован стандартно с куки #3, той може да използван и с куки #2 без това да му повлияе. Един изключителен 120 мм minnow, който трябва да имате! 

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

Jumprize POPOPEN 75F

07
Цена 36,58 лв.

Jumprize Popopen 75F 75мм, 11.5гр.

Наследникът на Popopen 95F, Popopen 75F e същият страхотен уолкър. Неустоима игра, меко гмуркане, дистанция. Можете да го ползвате както в стояща, така и в течаща вода, и да го водите по всички познати ви начини - с постоянна бърза или бавна проводка, с паузи и зависвания. Различното от другите познати ви уолкъри е това, че се гмурка и прави по-широки движения на няколко см. под повърхността. Целогодишен избор за лавраци и лефери, перфектна изненада за распери и щуки.

Jumprize POPOPEN 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
2 Review(s)

POPOPEN 95F

Една страхотна спинингова примамка, която привлича всички хищници от плитчините или такива обичащи да се движат около повърхността на водата. Уолкър с изключителни полетни възможности и предизвикателна игра. Здраво тяло, което е готово да удържи всяка риба, куки, които не допускат компромис- Jump Rize Treble MMH (съвместна разработка с Gamakatsu). Създаден за класическата Wolk the dog проводка, този изключителен уолкър е способен да прави и широки S- образни движения под самата повърхност.

Jumprize BUTTOBI KUN 95SS

209
Цена 39,92 лв.

Buttobi Kun 95SS

Още една от примамките на Jumprize- пенсил, който заслужава да притежавате. Добре утежнен, с една от най-големите дистанции в класа си. Използвайте за лавраци, които не можете да достигнете с друга примамка. Бавно потъващ за различни типове презентация. Залив, течаща вода, определено не трябва да се замисляте къде да го ползвате, той ще работи на всяко място. В един от най-разпространените размери при риболова на лаврак. Качество, което идва от Япония.

Jumprize BABY ROWDY 95S

01-Lens Candy Glow Belly
Цена 44,92 лв.

BABY Rowdy95S

Малък воблер създаден да премине ограничението при употребата на по-малки примамки в бурно море, където запазва стабилната си игра или във вятър, където успешно запазва една добра дистанцията на замятане. Има добре конструирано масивно тяло, което му помага да запазва стабилност дори в тези трудни условия. BABY Rowdy 95S  е създаден да прави невъзможното възможно и доказва мисията на Jumprize да създава само примамки, които работят. Естествено от Япония.

Воблер Jumprize ROWDY 130F

101-Lens candy Glow belly
Цена 45,75 лв.

ROWDY 130F

За да хванем повече риби, ние се опитваме да придадем на воблерите неравномерно движение, защото няма същество, което да има абсолютно праволинейно движение. Точно това е концепцията на Rowdy 130F, да извършва неравномерно движение когато го използваме. Воблер създаден от Юки Иноуе (Yuki Inoue)- основателят на Jumprize и държащ световния рекорд за чернопер лаврак. След множество тестове и изследвания той създава Rowdy 130F и постига неравномерната му игра, игра, която предизвиква трофейни риби.

Воблер Jumprize ROWDY 130F...

101-Blue Pink sardine
Цена 45,75 лв.

Jumprize Rowdy 130F Monster

Още един воблер от серията Rowdy, воблер, в който са вплетени много мисъл и знания. Създаден да се бори с чудовища, този воблер запазва непостоянната игра на класическия Rowdy 130F, като в същото време се увеличава стабилността му. Трябва да го видите във вълните- стабилност и пак стабилност. Това е един шедьовър на Inoue предназначен за рибари, търсещи възможно по-големи риби. За да се бори с тях е снабден с две големи куки и с тел, която изгражда примамката с дебелина 1,2мм.

Jumprize TOBI-KING 105HS

03-Real Sardine
Цена 37,42 лв.

TOBI-KING 105HS

Примамка направена с много ръчна работа и изключителни тестове по време на истински риболов. Още една революционна примамка от Inoue сан, която може да промени представите ви за дистанция. Най-хубавото, е че е супер лесна за водене дори от начинаещ в риболова. С лъкатушещо двужение и атрактивни цветове- те ще я забележат. Снабдена е с една тройна кука в задната част и може да се води и като миноу, и като джиг. Tobi-King 105HS ще отвори нов свят пред вас при риболов от брега.

Jumprize KATTOBI-BOU 130BR

01-Lens-candy-Glow-belly
Цена 41,58 лв.

KATTOBI-BOU 130BR

Kattobi-Bou 130BR- революционна дистанция! Невероятно разстояние за 40гр. джиг. Дистанция, която не се влияе от метеорологичните условия. Това е спинингова примамка, която реализира мечтата да се хвърли отвъд дистанцията на джиговете. Може да се води с туичване, с пропадане, stop&go. С по-плавна и по-бавна, изморена игра тази примамка ще заинтригува хищника. Използвайте при риболов на лаврак, дорадо, червен снапер, GT и др. Без куки! Това е революция в shore риболова.

Jumprize KATTOBI-BOU 130BR...

305
Цена 41,58 лв.

Jumprize KATTOBI-BOU 130BR Rattle

Тегло 38 грама

Новият модел на Kattobi Bou 130BR сега вече снабден със светещи очи и топченца създаващи звук. Перфектен избор и за риболов в моментите с по-малко осветеност или мътния прибой. Същият рекорден кастинг, дори във време с вятър. Работна дълбочина между 0 и 3 метра, в зависимост от скоростта на водене. Използвайте при риболов на лаврак, лефер, баракуда, дорадо и др. Без куки!