Воблери YO-ZURI 【panthermartin-fishing.bg】

Филтриране по

Марка

Марка

Цвят

Цвят

Размер

Размер

Грама

Грама

Тип

Тип

YO-ZURI (Япония)

Японската корпорация Yo-Zuri/Duel заема една от първите позиции в света по разработка и производство на воблери. Всеки модел воблер има своя, разработена на компютър игра и форма. Yo- Zuri предлагат много модели воблери предназначени за риболов на хищни риби както в сладка, така и в солена вода. Технологически воблерите се изготвят от пластмаса, която е много по дълговечна и качествена в сравнение с воблерите от балса. Всички воблери имат холограмно покритие на повърхностите, което увеличава отразяващите свойства на примамката във водата. Лопатката на воблерите Yo-Zuri е удебелена в основата си, като това я прави по- здрава и по- издръжлива особенно при риболов на места с каменисто дъно. Острите куки с технология на химическо заточване на острието практически не оставят възможност на рибата да се откачи. Различните серии са плуващи (Floating), потъващи (Sinking), бавно потъващи (Slow Sinking) и неутрални (Suspending). Потъващите модели като правило са звукови, вътре в тях са поставени тежести, които при водене на воблера се движат и създават допълнителни акустични вълни, допълнително възбуждащи интереса на хищника. Разцветката на воблерите е толкова многообразна, че всеки модел има няколко до няколко десетки цветови разновидност. Воблерите Yo-Zuri/Duel са много известни сред българските риболовци, поради това, че са не много скъпи и в същото време работещи. Легендарният воблер L-minnow, който се явява като истински сериен убиец на всички видове хищници, Hardcore, който е уникален за тролинг или Crystal Minnow, който пък е подходящ за туичинг и по- плитка вода.

Налични са 39 продукта.

Показани са 1-12 от общо 39 артикул(а)

Активни филтри

YO-ZURI PIN`S MAGNET

YO-ZURI / DUEL PIN`S MAGNET
Цена 18,33 лв.

Воблерът от серията Pin`s Magnet

е създаден да имитира лешанка, като благодарение на патентованата от Yo-Zuri система Magnetic Weight Transfer System тези воблерчета достигат  голяма дистанция независимо от малкото им тегло. Използвайте тази примамка, когато рибата се храни в плитчините през пролетта и есента и сутрин или вечер. Воблерът е резултатен както за потоци, така и за езера и за всички видове пъстърва, а с по-големите размери и за бяла риба. Резултатен при туичване и при равномерно водене.

Воблер YO-ZURI PIN`S MINNOW

YO-ZURI/DUEL PIN`S MINNOW
От Цена 12,50 лв.

YO-ZURI PIN`S MINNOW

Класически воблер, много близък по форма на лешанка, отличава се с детайлно тяло, холограмни окраски и ярки цветове, с които привлича хищника даже в замътена вода. Идеален воблер за туичинг, пъстървата няма да му устои. Пробвайте го!

Воблери YO-ZURI L-minnow...

Воблери YO-ZURI  L-minnow...
От Цена 14,17 лв.
1 Review(s)

Воблерът L-Minnow на Yo-Zuri

e  за почти всички видове хищни риби. По-малките размери с успех се използват за кефал, пъстърва и костур. По-големият воблер е за щука, бяла риба, лаврак, сафрид. Изкуствена примамка, която се държи еднакво добре в стояща и в течаща вода. Един от най-известните и уловисти воблери на Yo-Zuri.

Воблери Yo-Zuri Hydro Magnum

Yo-Zuri Hydro Magnum
Цена 23,00 лв.

Hydro Magnum 120 mm | 33грама

Воблер за по-дълбок тролинг, който може да се използва както в сладководна, така и в морска вода. Главната особеност на този воблер, е че може да се използва и при по- бързо водене, като това не влошава играта му. Дълбочина на гаазене 7-9 метра. Пръстените са максимално уплътнени и усилени. Телена конструкция, супер здрави куки, борба...упоритост, един победител.

YO-ZURI CRISTAL MINNOW

YO-ZURI CRISTAL MINNOW
Редовна цена 19,92 лв. -21% Цена 15,73 лв.

Блестящата холограмна лента на този воблер отразява всеки светъл лъч под водната повърхност и всички хищници могат да го забележат дори в мътна вода. Анимираните 3D очи дават още по-реален облик на тези воблери. Проводката може да бъде както равномерна, така и неравномерно, като при спиране съответно плуващите воблери се издигат до повърността, а потъващите потъват.

  • -21%

Воблер YO-ZURI CRYSTAL...

Воблер YO-ZURI CRYSTAL MINNOW MAGNUM
Цена 25,00 лв.

Разширявайки серията на воблерите Cristal Minnow се появява и модела Magnim с размер от 16 см. Създаден за морската среда, този воблер дава много добри резултати и при риболова на голяма щука. Отразяващото фолио поставено от двете страни на тази красива изкуствена примамка, както и топчетата поставени вътре в тялото имат за цел да предизвикат рибата както в по-мътна вода, така и от по-далечно разстояние. Тяло, куки, тел, всичко е усилено и здраво, за да извадите своя нов трофей.

Yo-Zuri Chum Crank

Yo-Zuri Chum Crank
Цена 13,00 лв.

Yo-Zuri Chum Crank

25 мм-во потъващо воблерче, което независимо от малките размери е готово винаги да дръпне някоя и друга риба. Ярки и убити цветове за по-добра видимост. Ярките цветове използвайте в мътна вода, а тъмните в най-светлата част на деня и в много бистра вода.

Yo-Zuri Aile Killifish

Yo-Zuri Aile Killifish
Цена 12,00 лв.

Yo-Zuri Aile Killifish

Плуващ воблер с работна дълбочина 30-50 сантиметра. Краят му завършва със свободно джижеща се опашка, която започва да трепти при най- малкото движение. Реалистичното движение на този воблер се допълва от големите холограмни очи и ситно гравираните люспички. Спинингова примамка, която не бива да пренебрегвате.

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY...

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY потъващ
Цена 12,00 лв.

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY

С независимата си опашка продължава да трепти докато не предизвика агресията в хищника. Много добре орелефен с люспи, а големите му холограмни очи го правят още по- реалистичен. Този потъващ воблер работи на дълбочина до 1,5 метра и може да се води както с постоянна, така и с непостоянна проводка.

  • Изчерпано

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2
Цена 18,33 лв.

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2 - плуващ

Воблерите от серията Zombi са направени от термопластична гума. Предимствата пред другите воблери са: по-тихо приводняване във водата, интензивно създаване на вълни, здрави са при удари в скали и други твърди предмети и имат по- дълъг живот. Цветовете са основани на изследвания от последните години.

Yo- Zuri ZOMBI MINNOW

Yo- Zuri ZOMBI MINNOW
Редовна цена 20,42 лв. -10% Цена 18,38 лв.

Yo-Zuri ZOMBI MINNOW- плуващ, 70мм, 5.5грама

Още един успешен воблер от серията на ZOMBI. Щука, бяла риба, сом- те го харесват! Гмурка се до около 1,5м. като е успешен при всякакви видове проводки - равномерна, stop&go, twiching.

  • -10%

Yo-Zuri Zombi Shad

Yo-Zuri Zombi Shad
Редовна цена 20,42 лв. -10% Цена 18,38 лв.

Yo-Zuri Zombi Shad- плуващ; 70мм; 6,5гр.

Също като останалите воблери от серията Zombi и Zombi Shad е направен от термопластична гума, която му позволява да има много добри качества на плуване, по- дълъг живот при удари в твърди предмети и тихо приводняване, като с мекото си тяло предизвиква хищника да стиска по- силно и по-силно.

  • -10%