Условия за ползване

Настоящите "Условия за ползване" уреждат взаимоотношенията между "Берковска Гора” ЕООД (наричан по-долу Panthermartin-fishing.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Panthermartin-fishing.bg (наричан за краткост сайт или риболовен магазин). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Panthermartin-fishing.bg (с изключение на линка към настроящите "Условия за ползване"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Условия за ползване".
"Берковска Гора” EООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
гр.Берковица,  ул."Митрополит Кирил" №13; ЕИК по БУЛСТАТ: BG111516599;

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в Panthermartin-fishing.bg стоки, е необходимо първо да се регистрирате.
При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. ВНИМАНИЕ: Ако ви дава грешка по време на регистрацията, напишете името си и адреса на латиница! След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. Със завършването на своята поръчка, клиентът потвърждава, че е прочел и е запознат с „Условия за ползване”, счита се че извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Условия за ползване" и ги приема.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които Panthermartin-fishing.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Panthermartin-fishing.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, и полага грижи за защита на техните лични данни, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Panthermartin-fishing.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от нашият онлайн риболовен магазин 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон или мейл ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

При непопълване на вярна информация www.panthermartin-fishing.bg не гарантира, че ще бъде в състояние да се свърже с Вас и да достави поръчаните риболовни продукти и аксесоари.


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните риболовни продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. При поръчка, чията стойност е под 14,90 лева (само продуктите) се начислява допълнителна такса от 3,5 лева. Panthermartin-fishing.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Panthermartin-fishing.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Panthermartin-fishing.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
3. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

В момента е налично само плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера, като извършваме безплатна доставка при поръчка на риболовни продукти и аксесоари от www.panthermartin-fishing.bg на стойност над 68 лева.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Магазина си запазва правото да не изпълнява поръчка при настъпили нарушения по/на сайта.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

АВТОРСКИ ПРАВА

Забранява се копирането на информация от сайта (описания, статии, снимки, видео или др.), промяната или разпространението и за комерсиална, търговска или обществена цел, освен ако това не е изрично разрешено с договор.