Воблери за спининг риболов 【panthermartin-fishing.bg】

Филтриране по

Категории

Категории

Марка

Марка

Цвят

Цвят

Номер

Номер

Размер

Размер

Грама

Грама

Тип

Тип

Воблери

Воблери - страхотни примамки за всички хищни риби. При всички достойнства на колебаещите се блесни, на въртящите блесни, улавянето на изключително едра риба с тях е достатъчно сложно. В този момент на помощ идват воблерите. Всеизвестно е колко големи спинингови примамки могат да погълнат щуките или сомовете и блесна с такива размери ще бъде изключително тежка. В зависимост от начина им на направа воблерите биват- плуващи, потъващи и неутрални и с големина над 40 сантиметра. Основните материали от които се изработват воблерите са пластмаси и балса, но производителите непрекъснато измислят и нови или подобни материали. В нашият онлайн риболовен магазин може още да намерите различни риболовни принадлежности като воблери, попери, можете да намерите въдици както за пъстърва и кефал, така и за щука и распер; влакна,вирбели, куки.

Налични са 208 продукта.

Показани са 1-12 от общо 208 артикул(а)

Активни филтри

Пилкер Zeake S_Bit

Zeake S_Bit SB_001
От Цена 14,08 лв.

Пилкер Zeake S_Bit

Shore Slow model

Пилкер за морски риболов с асиметрична форма и център в задната част на тялото, което му дава допълнителна дистанция на замятане и игра на наранена плячка във водата. При пропадане играе наляво и надясно, като можете да му помагате с леки туичове. С релефни и добре изразени очи и остри куки. Пилкерите на Zeake International са качествени примамка, които трябва да имате в кутията. Пилкер за риболов от брега и от лодка. За сафрид, лефер, зарган, туни, маятико и др.

Воблери YO-ZURI L-minnow...

Воблери YO-ZURI  L-minnow...
От Цена 14,17 лв.
1 Review(s)

Воблерът L-Minnow на Yo-Zuri

e  за почти всички видове хищни риби. По-малките размери с успех се използват за кефал, пъстърва и костур. По-големият воблер е за щука, бяла риба, лаврак, сафрид. Изкуствена примамка, която се държи еднакво добре в стояща и в течаща вода. Един от най-известните и уловисти воблери на Yo-Zuri.

Zeake R_Sardine Пилкер

Zeake-R-Sardine-Silver-001
От Цена 13,00 лв.

Zeake R_Sardine Пилкер

Shore Fast Mode

Още един пилкер на Zeake International, който ще харесате. R_Sardine наподобява сардина и е изключително атрактивна за всеки хищник. При пропадане джига се движи със странични клатушещи движения, а всеки риболовец може да им даде още малко атрактивност с леки туичове от върха. Очите са разположени перпендикулярно на халките, на куките, което дава предимство при закачането  на рибите. Специалната холограма и оцветяване на пилкера са максимално издръжливи. 

YO-ZURI PIN`S MAGNET

YO-ZURI / DUEL PIN`S MAGNET
Цена 18,33 лв.

Воблерът от серията Pin`s Magnet

е създаден да имитира лешанка, като благодарение на патентованата от Yo-Zuri система Magnetic Weight Transfer System тези воблерчета достигат  голяма дистанция независимо от малкото им тегло. Използвайте тази примамка, когато рибата се храни в плитчините през пролетта и есента и сутрин или вечер. Воблерът е резултатен както за потоци, така и за езера и за всички видове пъстърва, а с по-големите размери и за бяла риба. Резултатен при туичване и при равномерно водене.

Zeake G_Slasher Пилкер

Zeake-G-Slasher-Anchovy-004
От Цена 13,67 лв.

Zeake G_Slasher Пилкер

Създаден да имитира сардина и херинга този пилкер е много ефективен за всеки хищник. С център на тежестта изнесен леко в задната част на тялото има по-голяма дистанция на замятане. Левият и десен процепи спомагат също за полетните и качества и стабилизират играта при пропадане на джига във водата. Окото и на Zeake G_Slasher е също е поставено перпендикулярно на халките с куките, което спомага за тяхното по-широко отваряне, а това съответно повишава ефективността на закачане.

Yo- Zuri ZOMBI MINNOW

Yo- Zuri ZOMBI MINNOW
Редовна цена 20,42 лв. -10% Цена 18,38 лв.

Yo-Zuri ZOMBI MINNOW- плуващ, 70мм, 5.5грама

Още един успешен воблер от серията на ZOMBI. Щука, бяла риба, сом- те го харесват! Гмурка се до около 1,5м. като е успешен при всякакви видове проводки - равномерна, stop&go, twiching.

  • -10%

Воблери DUEL HARDCORE LB 90MM

Воблери DUEL HARDCORE LB 90MM
Цена 17,50 лв.

 DUEL HARDCORE LB 90MM

Воблер с отлични резултати при тролинг риболов на бяла риба, сом, щука и др. Работна дълбочина 3.5 метра или повече. Препоръчва се през по-топлата част от годината когато рибите слизат в по-долните пластове на водата.

Zeake C_Swimmer Tai Rubber

Zeake-C-Swimmer-Gold-Pink-001
От Цена 20,17 лв.

Zeake C_Swimmer Tai Rubber

Единственият модел Тай Ръбър на Zeake International. Перфектна комбинация от тежко тяло, което потъва бързо с клатушещи движения в ляво и в дясно, и множество пипала, които се отварят широко и правят примамката още по-атрактивна и апетитна. C_Swimmer е снабден с допълнителна кука, която можете да закачите и да добавите на нея червей или някаква друга допълнителна примамка. Атрактивни цветове, предизвикателна игра на примамката, създадено в Япония!

Воблер Duel Adagio

Duel Adagio
От Цена 20,00 лв.

Duel Adagio

Воблер създаден за морски риболов в горният воден слой (от 0 до 80 см дълбочина), като привлича рибата от три посоки чрез странично разположени отразяващи ленти. Този воблер има изключителен кастинг,  достига се дистанция от 70 метра. Когато спрете да го водите той продължава да потъва чрез лъкатушещи движения, като дори тогава е способен да предизвика някой хищник. Воблер за морски риболов, който задължително трябва да присъства в кутията ни когато отиваме за лаврак и др.

Воблери DUEL HARDCORE JB

Воблери DUEL HARDCORE JB
Цена 17,49 лв.

DUEL HARDCORE JB

Главната особеност на този красив воблер е тялото му,  тънко и рационализирано, което при водене веднага се превръща в забързана и вълнуваща рибка. Риболовна примамка за всички хищници в рамките на метър, два от повърхността. Използвайте за бяла риба или пъстърва в по-хладната част от годината, преди или веднага след пролетната забрана, когато рибите излизат в плитката част да се стоплят и да търсят лесна плячка.

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.