Флуорокарбон

Флуорокарбон

Флуорокарбонови влакна- използват се като повод за запазване основното влакно от претриване. Препоръчваме ви да използвате флуорокарбон за поводи винаги когато основната линия е плетено влакно. Могат да се използват и като основна линия. Почти невидими във водата, с почти същия ъгъл на пречупване на светлината като този на водата. Флуорокарбоните на YGK са изключително качествени, силно абразивоустойчиви, с UV защита и със забележителна здравина на възел. Всички флуорокарбонови влакна на YGK са опаковани веднага след производство и са в опаковки без линеен стопер. Това помага да не се смачква част от влакното и да се запазят добрите му качества. YGK се стреми да предлага винаги най- добро качество, идващо от Япония.

Налични са 9 продукта.

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Активни филтри

Флуорокарбон YGK G-soul DFC...

Флуорокарбон YGK G-soul DFC...
От Цена 14,08 лв.

Флуорокарбон YGK G-soul DFC 100% Fluorocarbon -30 метра

YGK G-soul DFC 100% Fluorocarbon е още един висококачествен продукт на YGK. Здрав, абразивоустойчив, чувствителен и много трудно забележимо във водата този флуорокарбон за поводи и шок лидери ще ви очарова. Страхотен избор за места където има много закачки, миди или камъни. YGK G-soul DFC 100% е флуорокарбон произведен в Япония, подходящ за сладководен и морски риболов. Шпулата е направена по начин влакното да не се разплита.

YGK Galis FC Absorber

ygk-galis-fc-absorber
От Цена 24,92 лв.

Флуорокарбон YGK Galis FC Absorber - 60 метра

Висококачествен флуорокарбон за поводи на YGK при риболов на трофейни риби-сом, туна, маятико, стири и др. Използвайте и при джиг, и при тролинг. Почти незабележим под водата, бързо се потапя с примамката и не затруднява по никакъв начин движението и. Флуорокарбон, който е силно абразивоустойчив и издръжлив на различни видове възли. YGK Galis FC Absorber е страхотен флуорокарбон произведен в Япония

YGK Tenkara влакно

YGK Tenkara влакно
Цена 24,17 лв.
1 Review(s)

YGK Tenkara влакно- 25 метра

Високоякостно и меко флуорокарбоново Tenkara влакно за поводи. Чрез нова технология и оцветяване е постигната изключителна видимост на Tenkara линията, която е необходима при този деликатен тип риболов. YGK Tenkara линията е поставена в много тънка шпула, по-тънка oт стандартните шпули, което подпомага носенето и в съвсем малки джобчета. Както приляга на всяка линия от YGK, качеството е японско.

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Флуорокарбон YGK Nitlon...

Флуорокарбон Nitlon GesoX FC Leader- Green
Цена 10,00 лв.

Nitlon GesoX FC Leader- зелен, 25 метра

- Със своя цвят на зелено водорасло, това влакно показва силата си в плитките водни участъци;

- Има специално покритие от смола, което придава изненадваща еластичност и както е редно за продукт от флуорокарбон, то е устойчиво на абразия и е свръх здраво;

- Използвани са новите  шпули, без линеен стопер, за да не прегъвате влакното и да запазите всеки сантиметър от него;

- Опаковано веднага след производство, с цел да се запазят добрите му качества;

YGK F-Aid Super Strong...

YGK F-Aid Super Strong...
Цена 8,00 лв.

Флуорокарбон YGK F-Aid Super Strong

Висококачествен 100% флуорокарбон за поводи, с висока якост и издръжливост на възел, в тънки ролки от 20 метра. Невидим във водата, в изключителни тънки размери, започва от #0,2 по японската номерация (0.074мм)- размери за истинските ценители на ултра лайт риболова. В класическите ролки на YGK при които не се губи нито сантиметър от влакното и се пести място в джоба или кутията.

YGK Nitlon GesoX FC Leader

YGK Nitlon GesoX FC Leader
Цена 10,00 лв.
1 Review(s)

   YGK Nitlon GesoX FC Leader

- Флуорокарбон за поводи;

- 25 метра;

- Безцветен и прозрачен флуорокарбон;

- Антиабразивно, отличаващо се с издръжливостта си и изработено от 100 % флуорокарбон;

- Изключително гъвкаво влакно, благодарение на специалната структура от 5 слоя;

- Трудно се замърсява и запазва дълго своята незабележимост;

- Използвана е тънка шпула, подходяща за продължителна употреба и съхраняваща влакното;

  • Изчерпано