Orka Shad

Филтриране по

Тегло

Тегло

  • 0 kg - 0,1 kg

Цвят

Цвят

ORKA SHAD

Силиконовата примамка ORKA SHAD има формата на рибка, с изключително чувствителен преход от тяло към опашка. Поради тази причина се получават много силни вибрации, които се предават обратно от опашката към тялото и тази силиконова примамка оживява в очите на всеки желан хищник- бяла риба, щука, костур, сом, пъстърва и речен кефал.

Налични са 5 продукта.

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Активни филтри

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad 4 см.- цвят WB
Цена 5,25 лв.

Силиконови примамки "Shad" на Orka със свойте специфични свойства са успели да намерят място в арсенала на голяма част от риболовците.

Главните предимства на силиконовата примамка Shad на OrkA са формата и най-главното баланса. За разлика от повечето силиконови примамки от този тип, тези на OrkA имат по-нисък център на тежестта на опашката. Това е причина тази примамка да е така желана от всеки хищник.

  • Изчерпано

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad 8 см.- цвят WY
Цена 9,15 лв.

Силиконови примамки "Shad" на Orka със свойте специфични свойства са успели да намерят място в арсенала на всеки джиг риболовец. Главните предимства на силиконовата примамка Shad на OrkA са формата и най- главното баланса. За разлика от повечето силиконови примамки от този тип, тези на OrkA имат по- нисък център на тежестта на опашката. Това е причина тази примамка да е така атакувана от всеки хищник. В този размер можете да използвате с успех за костур, бяла риба, щука, а защо не и за трофейна пъстърва.

  • Изчерпано

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad 10 см.- цвят BR
Цена 14,00 лв.

Силиконови примамки "Shad" на Orka (10см; 8гр.) със свойте специфични свойства са успели да намерят място в арсенала на всеки джиг риболовец. Главните предимства на силиконовата примамка Shad на OrkA са формата и най- главното баланса. За разлика от повечето силиконови примамки от този тип, тези на OrkA имат по-нисък център на тежестта на опашката. Това е причина тази примамка да е атакувана от всеки хищник. Може да се използва както за сладководен риболов, така и за морски. 

  • Изчерпано

Силикони OrkA Shad 12 см-...

Силикони OrkA Shad 12 см.- цвят FB
Цена 10,80 лв.

Искате трофей, това е размера, който ще ви помогне да отсеете по- дребните риби. Shad на Orka (120мм; 16гр.) е доказана примамка и са успели да намерят място в арсенала на всеки джиг риболовец. Балансиран силикон, с добра подвижност на опашката, която съблазнява всеки хищник. Движението и вибрацията на опашката се предават много по-добре, когато се използват с по-лека глава и примамката потъва бавно. В размер 120 мм може разчитайте на трофеен костур, бяла риба, щука, а защо не и сом.

Силикони OrkA Shad 6 см.-...

Силикони OrkA Shad 6 см.- цвят TB
Цена 6,65 лв.

Със своите специфични качества ORKA SHAD  са успели да се докажат пред риболовците и са намерили място във всяко пликче със силиконови примамки. Главната характеристика на силиконовата примамка ORKA SHAD е баланса. За разлика от повечето съществуващи силиконови примамки от този тип, които имат център на тежестта изнесен към гърба, при ORKA SHAR той се намира в долната част на тялото. Поради тази причина силиконовата примамка Orka Shad донякъде имитира играта на воблер.

  • Изчерпано