Силиконови примамки

Силиконови примамки

От появяването си през 60-те години силиконовите примамки придобиват все по- голяма популярност сред риболовците практикуващи спинингов риболов. Много ефективни в нашите реки и язовири за бяла риба, щука, костур, сом. Силиконовите примамки се правят от специални силикони и гуми, като с тях може да се лови на всякакви дълбочини. В последно време много производители залагат дори на силиконови примамки за риболов на повърхността. Силиконовите примамки са способни да събудят глада във всеки хищник, дори в момент, в който е в покой и дори не е гладен. Производителите непрекъснато усъвършенстват силиконовите примамки и сега могат да бъдат намери във всякакви цветове и големини. Поради това вариантите на силиконови примамки вече са неизброими- туистери, вибриращи опашки, червеи, примамки с двойни опашки и т.н.

Налични са 23 продукта.

Показани са 1-12 от общо 23 артикул(а)

Активни филтри

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad 4 см.- цвят WB
Цена 5,25 лв.

Силиконови примамки "Shad" на Orka със свойте специфични свойства са успели да намерят място в арсенала на голяма част от риболовците.

Главните предимства на силиконовата примамка Shad на OrkA са формата и най-главното баланса. За разлика от повечето силиконови примамки от този тип, тези на OrkA имат по-нисък център на тежестта на опашката. Това е причина тази примамка да е така желана от всеки хищник.

  • Изчерпано

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad 8 см.- цвят WY
Цена 9,15 лв.

Силиконови примамки "Shad" на Orka със свойте специфични свойства са успели да намерят място в арсенала на всеки джиг риболовец. Главните предимства на силиконовата примамка Shad на OrkA са формата и най- главното баланса. За разлика от повечето силиконови примамки от този тип, тези на OrkA имат по- нисък център на тежестта на опашката. Това е причина тази примамка да е така атакувана от всеки хищник. В този размер можете да използвате с успех за костур, бяла риба, щука, а защо не и за трофейна пъстърва.

  • Изчерпано

Силикони OrkA Shad 12 см-...

Силикони OrkA Shad 12 см.- цвят FB
Цена 10,80 лв.

Искате трофей, това е размера, който ще ви помогне да отсеете по- дребните риби. Shad на Orka (120мм; 16гр.) е доказана примамка и са успели да намерят място в арсенала на всеки джиг риболовец. Балансиран силикон, с добра подвижност на опашката, която съблазнява всеки хищник. Движението и вибрацията на опашката се предават много по-добре, когато се използват с по-лека глава и примамката потъва бавно. В размер 120 мм може разчитайте на трофеен костур, бяла риба, щука, а защо не и сом.

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad 10 см.- цвят BR
Цена 14,00 лв.

Силиконови примамки "Shad" на Orka (10см; 8гр.) със свойте специфични свойства са успели да намерят място в арсенала на всеки джиг риболовец. Главните предимства на силиконовата примамка Shad на OrkA са формата и най- главното баланса. За разлика от повечето силиконови примамки от този тип, тези на OrkA имат по-нисък център на тежестта на опашката. Това е причина тази примамка да е атакувана от всеки хищник. Може да се използва както за сладководен риболов, така и за морски. 

  • Изчерпано

Силикони Orka Sirena 7см.-...

Силикони Orka Sirena 7см.- цвят G
Цена 7,50 лв.

Силиконите Sirena на Orka, еда примамка, която няма нужда от представяне. Много доказана при риболов на щука, бяла, костур. В този си размер естествено гоним костур, но винаги имайте едно на ум. Силикон с широко и здраво тяло, което завършва с изключително подвижна и атрактивна опашка, която прави високочестотни колебания и трептения. Много атрактивна и при съвсем бавна проводка. 

Всеки пакет от този размер съдържа 10 броя силиконови рибки. Всяка от тях тежи 1,5 грама.

Силиконова примамка Sirena...

Силиконова примамка Sirena 10 см.- цвят FY
Цена 11,00 лв.

OrkA Sirena представлява ново поколение силиконова примамка, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail. Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. С широко и здраво тяло, като края на опашката прави викочестотни колебания и трептения, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка. Orka Sirena, в сравнение с Shad Tail Tail има по-изявени колебания и е доказана при риболов на бяла, костур, щука...

Силикони Орка Sirena 12...

Силикони Орка Sirena 12 см.- цвят V
Цена 14,17 лв.

Силиконите Sirena на Orka представляват ново поколение силиконова примамка, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail.Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. Заради широкото и здраво тяло, и много подвижната опашка, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка.

  • Изчерпано

Силиконова примамка Sirena...

Силиконова примамка Sirena 15 см.- цвят K
Цена 5,50 лв.

OrkA Sirena представлява ново поколение силиконова примамка на ОркА, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail.Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. С широко и здраво тяло, като края на опашката прави викочестотни колебания и трептения, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка.

  • Изчерпано

Силикони OrkA Shad Tail 10...

Orka Shad Tail FB
Цена 7,50 лв.

Силиконите OrkA Shad Tail са комбинация между риба и туистер.

Произвеждат се примамки както с високочестотни така и с нискочестотни вибрации, т.е.произвеждат се за всички съществуващи хищници, от най-малкият до най-големият. Начинът на водене на примамката е както на туистер, проводка-пауза. В зависимост от големината на джиг главата достигаме по- далечна дистанция, по-голяма дълбочина и по-голяма скорост на потъване на силиконовата примамка. 

Всяка примамка от размер 100мм има грамаж 8 гр.

  • Изчерпано

Силиконова примамка OrkA...

Силиконова примамка OrkA Shad Tail 13 см.- цвят BR
Цена 11,50 лв.

OrkA Shad Tail е комбинация между риба и туистер.

Произвеждат се примамки както с високочестотни така и с нискочестотни вибрации, т.е.произвеждат се за всички съществуващи хищници, от най- малкият до най- големият. Начинът на водене на примамката е както на туистер, проводка-пауза. В зависимост от големината на джиг главата достигаме по- далечна дистанция, по- голяма дълбочина и по- голяма скорост на потъване на силиконовата примамка. При размер 130 мм за бяла риба, щука и сом.

  • Изчерпано

Силиконова примамка OrkA...

Orka Shad Tail WB
Цена 7,50 лв.

OrkA Shad Tail е комбинация между риба и туистер.

Произвеждат се примамки както с високочестотни така и с нискочестотни вибрации, т.е.произвеждат се за всички съществуващи хищници, от най- малкият до най- големият. Начинът на водене на примамката е както на туистер, проводка-пауза. В зависимост от големината на джиг главата достигаме по- далечна дистанция, по- голяма дълбочина и по- голяма скорост на потъване на силиконовата примамка. За бяла риба, щука и сом.

Всякак примамка от размер 150мм тежи 8гр.

  • Изчерпано

Силикони OrkA Shad 6 см.-...

Силикони OrkA Shad 6 см.- цвят TB
Цена 6,65 лв.

Със своите специфични качества ORKA SHAD  са успели да се докажат пред риболовците и са намерили място във всяко пликче със силиконови примамки. Главната характеристика на силиконовата примамка ORKA SHAD е баланса. За разлика от повечето съществуващи силиконови примамки от този тип, които имат център на тежестта изнесен към гърба, при ORKA SHAR той се намира в долната част на тялото. Поради тази причина силиконовата примамка Orka Shad донякъде имитира играта на воблер.

  • Изчерпано