Клатушки за щука, распер, кефал, костур и пъстърва

Филтриране по

Марка

Марка

Тегло

Тегло

  • 0 kg - 0,02 kg

Цвят

Цвят

Номер

Номер

Грама

Грама

Клатушки

Клатушки за щука и распер, по-малките размери с успех могат да се използват за пъстърва, кефал, костур. Тези блесни имат характерна колебаеща се игра и винаги могат да донесат трофея, който всички търсим. В нашият онлайн риболовен магазин може още да намерите различни риболовни принадлежности като въртящи блесни, плетени влакна, воблери, попери, можете да намерите въдици както за пъстърва и кефал, така и за щука и распер, вирбели, куки.

Налични са 10 продукта.

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Активни филтри

Клатушка- ARDITO

Клатушка- ARDITO
От Цена 5,00 лв.

Panther Martin Ardito

Блесна с много добри резултати при търсенето на щука и пъстърва. Един от най- използваните модели. Едната част на листото е чисто сребриста, другата е наполовин оцветена в червено. Добре утежнено тяло за постигане на голяма дистанция. Блесната има изключително интересна игра при пропадане и при водене.

  • Изчерпано

Abu Garcia TOBY- silver

Abu Garcia  TOBY- silver
От Цена 4,93 лв.

Клатушка Abu Garcia  TOBY- Сребриста

Един от най-известните модели колебаеща се блесна, която е доказала качествата си както при морски така и при сладководен риболов. Изключително ефективна спинингова примамка с формата на малка рибка и движения, които подканят всеки хищник към лесна плячка - бяла риба, щука, костур, лефер, паламуд, чернокоп, всяка от тези риби обаче се оказва нейна жертва!

  • Изчерпано

Клатушка PERCA TIGRE...

Клатушка PERCA TIGRE...
От Цена 5,33 лв.

Клатушка PERCA TIGRE FLUORESCENTE

Тази колебаеща се блесна е направена в широко разпространеният цвят сред много производители на спинингови примамки FIRETIGER. Тази окраска се е доказала при риболова на почти всички хищни риби, особено на щука и костур.

  • Изчерпано

Микро клатушка Jackall...

Микро клатушка Jackall Timon Tearo- PINK
Цена 11,50 лв.

Микро клатушка Jackall Timon Tearo 3,1гр.

Jackall Timon Tearo, микро клатушка от най-високо качество, разработена специално за риболов на пъстърва. Естествено също толкова резултатна за кефал и костур. Тази микро клатушка притежава високочестотна игра и голяма амплитуда на колебанието. С добрата си игра няма да ви разочарова и при водене с паузи, така че stop&go винаги трябва да се тества.

  • Изчерпано