Калмариери ≫ Риболовен Магазин【panthermartin-fishing.bg】

Филтриране по

Марка

Марка

Цвят

Цвят

Калмариери

Калмариери, перфектна примамка за улов при морски риболов на калмари или сепии, а и октоподи. Всички предлагани от нас калмариери са на доказани производители, с високо качество на изработка и най-важното резултатни. Разгледайте наличностите, имаме класически калмариери и такива с формата на воблер.

Налични са 5 продукта.

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Активни филтри

Калмариера Yo-Zuri...

Калмариера Yo-Zuri Shrimp-Hunter 3,5
От Цена 23,32 лв.

Калмариера Yo-Zuri Shrimp-Hunter #3,5- 105mm, 22gr.

Една от най-успешните примамки за големи калмари с перфектен баланс, реалистично и прецизно действие, и великолепна изработка. Използването на калмариерата Yo-zuri Shrimp-Hunter ще донесе незабавнa активност от най-предпазливите и най-плаха калмари. Краката под корема имитират действията на истинските скариди, а черните куки са почти невидими под водата. Тази калмариера е създадена по съвременна технология и години опит.

Воблери за калмари YO-ZURI...

Воблери за калмари YO-ZURI MINNOW EGI
Цена 14,17 лв.

Воблери за калмари YO-ZURI MINNOW EGI

Воблер за калмари, една страхотна и различна примамка с двойна кука в задната част. Колкото повече куки толкова по вероятно да извадим главоногата жертва. Огледалните имитации на люспи придават още по- голяма реалност на примамката. При желание в долната част на воблера може да се постави и тройна кука, която да задържи евентуална хищна риба.

Калмариера Yakushima Egi...

Калмариера Yakushima Egi...
Цена 11,50 лв.

Yakushima Egi Painted #2.0

Калмариера в размер 2 (5см, 8гр), за eging риболов на калмари и сепии. С реалистични движения, добре подбрани цветове, остри и неръждаеми куки и трепкащи перца, това е калмариера, с която няма да скучаете.

Калмариера Yo-ZURI Oita Egi...

Калмариера Yo-ZURI Oita Egi...
Редовна цена 12,00 лв. -20% Цена 9,60 лв.

Калмариера Yo-ZURI Oita Egi Painted 2.5 (75мм) / 11гр.

Една страхотна калмариера за калмари, октоподи и сепии. Добре подбрани и атрактивни цветове. Страничните перца създават допълнително апетитна реалност. Калмариера с двойни здрави куки, които да задържат по-добре всяко главоного.

  • -20%