ORKA MARMAID

Филтриране по

Тегло

Тегло

  • 0 kg - 0,06 kg

Цвят

Цвят

ORKA MARMAID

Една от перлите в короната на силиконовите примамки ORKA, това е силиконът MARMAID. Изключителна примамка, със силно изразени вибрации, привличаща всеки хищник от по- голямо разстояние. Това е силиконова примамка, която всеки трябва да има по време на риболов- това повелява опита! За бяла риба, костур, щука, пъстърва, речен кефал и сом.

Налични са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

Силикони Orka Sirena 7см.-...

Силикони Orka Sirena 7см.- цвят G
Цена 7,50 лв.

Силиконите Sirena на Orka, еда примамка, която няма нужда от представяне. Много доказана при риболов на щука, бяла, костур. В този си размер естествено гоним костур, но винаги имайте едно на ум. Силикон с широко и здраво тяло, което завършва с изключително подвижна и атрактивна опашка, която прави високочестотни колебания и трептения. Много атрактивна и при съвсем бавна проводка. 

Всеки пакет от този размер съдържа 10 броя силиконови рибки. Всяка от тях тежи 1,5 грама.

Силиконова примамка Sirena...

Силиконова примамка Sirena 10 см.- цвят FY
Цена 11,00 лв.

OrkA Sirena представлява ново поколение силиконова примамка, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail. Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. С широко и здраво тяло, като края на опашката прави викочестотни колебания и трептения, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка. Orka Sirena, в сравнение с Shad Tail Tail има по-изявени колебания и е доказана при риболов на бяла, костур, щука...

Силикони Орка Sirena 12...

Силикони Орка Sirena 12 см.- цвят V
Цена 14,17 лв.

Силиконите Sirena на Orka представляват ново поколение силиконова примамка, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail.Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. Заради широкото и здраво тяло, и много подвижната опашка, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка.

  • Изчерпано

Силиконова примамка Sirena...

Силиконова примамка Sirena 15 см.- цвят K
Цена 5,50 лв.

OrkA Sirena представлява ново поколение силиконова примамка на ОркА, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail.Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. С широко и здраво тяло, като края на опашката прави викочестотни колебания и трептения, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка.

  • Изчерпано