Доставка

Доставка и рекламации
Цената на доставката в нашият онлайн риболовният магазин е 5,50 лева на територията на Република България. Доставката се извършва от 09:00 до 17:30 часа. По Ваше желание пратките могат да бъдат изпратени "до Ваш адрес" или "до поискване в офис на куриерската компания"!

Безплатна доставка на територията на Република България се извършва при поръчка над 68 лева, като изпращаме до посочен от Вас адрес или до офис на куриерската компания - което изберете.

Други опции за получаване на безплатна доставка:

- Всяка единична бройка плетено PE влакно на YGK или друг поръчан продукт на който изрично е упомената безплатна доставка можете да закупите с безплатна доставка, дори и да е на стойност под 68 лева.

ВНИМАНИЕРазличните видове остъпки, промоции или безплатна доставка не могат да се комбинират, освен ако не е посочено изрично! В случай, че се получи такава комбинация можете да изберете само 1, най- изгодната според Вас услуга.

Онлайн риболовен магазин www.panthermartin-fishing.bg се стреми да изпълнява поръчките Ви максимално бързо и обикновенно ги изпращаме на следващия ден. Поръчките направени петък, събота, неделя и официалните почивни дни се изпълняват в понеделник или първия работен ден. Времето за доставка зависи от куриерите и варира от един ден до една седмица.