Воблери за морски риболов |Голям избор | panthermartin-fishing.bg ①

Филтриране по

Марка

Марка

Цвят

Цвят

Номер

Номер

Размер

Размер

Грама

Грама

Тип

Тип

Воблери за морски риболов

Морският риболов добива все по-голяма популярност сред нас затова тук можете да разгледате нашите предложения на воблери за морски риболов. В секцията воблери за морски риболов можете да намерите примамки за лаврак, лефер, туна, дорадо, баракуда и др. Можете да намерите повърхностни, уолкъри и попери, плитко или по-дълбокогазещи морски воблери или такива за морски тролинг. Разгледайте и купете от доказаните  и висококачествени марки воблери за морски риболов в Гърция или Черно море.

Jumprize- висококачествени японски спинингови примамки за морски риболов. Страхотна, атрактивна игра и супер стабилни във вълна и вятър. 

Спининговият морски риболов е удоволствие, което си заслужава, изберете тук свойте воблери и спинингови примамки за морски риболов...бъдете подготвени.

Налични са 68 продукта.

Показани са 1-12 от общо 68 артикул(а)

Активни филтри

Jumprize SURFACE WING 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 95F-ново поколение 95мм minnow!

Когато говорим за риболова на лаврак една от най-използваните спинингови примамки е тази с големина от 95мм и дълбочина на газене около 60 сантиметра, естествено minnow. Воблер, който е изключително успешен както в морските заливи, така и в реките. Създаден да задържи всеки хищник, с най-добрата дистанция в своя клас, а когато влезе под водата е супер стабилен, дори и във вълни. С безупречно поведение Surface Wing 95F ще отвори цял един нов свят пред вас.

Воблер Jumprize SURFACE...

08-Pink Head Glow Clear
Цена 44,92 лв.

Surface Wing 120F

Серията Surface Wing е създадена като minnow, който отваря нов свят в комбинацията между дистанция на замятане и игра на примамката. Surface Wing 120F има стабилна игра с меко естествено движение и е с работна дълбочина 80-100 см, което е малко по-дълбоко от 147F. Подходящ за широко разнообразие от риби- лефер, лаврак, паламуд, тунаки и др.Окомплектован стандартно с куки #3, той може да използван и с куки #2 без това да му повлияе. Един изключителен 120 мм minnow, който трябва да имате! 

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

Jumprize POPOPEN 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
2 Review(s)

POPOPEN 95F

Една страхотна спинингова примамка, която привлича всички хищници от плитчините или такива обичащи да се движат около повърхността на водата. Уолкър с изключителни полетни възможности и предизвикателна игра. Здраво тяло, което е готово да удържи всяка риба, куки, които не допускат компромис- Jump Rize Treble MMH (съвместна разработка с Gamakatsu). Създаден за класическата Wolk the dog проводка, този изключителен уолкър е способен да прави и широки S- образни движения под самата повърхност.

Jumprize BABY ROWDY 95S

01-Lens Candy Glow Belly
Цена 44,92 лв.

BABY Rowdy95S

Малък воблер създаден да премине ограничението при употребата на по-малки примамки в бурно море, където запазва стабилната си игра или във вятър, където успешно запазва една добра дистанцията на замятане. Има добре конструирано масивно тяло, което му помага да запазва стабилност дори в тези трудни условия. BABY Rowdy 95S  е създаден да прави невъзможното възможно и доказва мисията на Jumprize да създава само примамки, които работят. Естествено от Япония.

Воблер Jumprize ROWDY 130F

101-Lens candy Glow belly
Цена 45,75 лв.

ROWDY 130F

За да хванем повече риби, ние се опитваме да придадем на воблерите неравномерно движение, защото няма същество, което да има абсолютно праволинейно движение. Точно това е концепцията на Rowdy 130F, да извършва неравномерно движение когато го използваме. Воблер създаден от Юки Иноуе (Yuki Inoue)- основателят на Jumprize и държащ световния рекорд за чернопер лаврак. След множество тестове и изследвания той създава Rowdy 130F и постига неравномерната му игра, игра, която предизвиква трофейни риби.

Воблер Jumprize ROWDY 130F...

101-Blue Pink sardine
Цена 45,75 лв.

Jumprize Rowdy 130F Monster

Още един воблер от серията Rowdy, воблер, в който са вплетени много мисъл и знания. Създаден да се бори с чудовища, този воблер запазва непостоянната игра на класическия Rowdy 130F, като в същото време се увеличава стабилността му. Трябва да го видите във вълните- стабилност и пак стабилност. Това е един шедьовър на Inoue предназначен за рибари, търсещи възможно по-големи риби. За да се бори с тях е снабден с две големи куки и с тел, която изгражда примамката с дебелина 1,2мм.

Jumprize BUTTOBI KUN 95SS

209
Цена 39,92 лв.

Buttobi Kun 95SS

Още една от примамките на Jumprize- пенсил, който заслужава да притежавате. Добре утежнен, с една от най-големите дистанции в класа си. Използвайте за лавраци, които не можете да достигнете с друга примамка. Бавно потъващ за различни типове презентация. Залив, течаща вода, определено не трябва да се замисляте къде да го ползвате, той ще работи на всяко място. В един от най-разпространените размери при риболова на лаврак. Качество, което идва от Япония.

Воблер Smith Haluca 125S...

01 Red Head
Цена 31,25 лв.

Воблер Smith Haluca 125S потъващ

Доказан и ефективен воблер за всички хищници в морето - лаврак, лефер, лица, дорадо...Специалната му система за далечно замятане му помага да прави завидни дистанции, а когато работи във водата очаквайте рибите да не го пропускат. Спинингова примамка с тънко и издължено тяло, което изглежда невероятно реалистично под водата. Воблер за морски риболов, който можете да водите с бавна или бърза проводка, с къси или дълги туичове, а рибите ще го харесат. 

Smith Haluca 145 S потъващ

01
Цена 32,50 лв.

Smith Haluca 145S потъващ

Доказан и ловящ японски воблер на маркара Smith с форма на класически миноу - дълго и тънко тяло, и малка лопатка. Благодарение на кастинговата си система и има много добри полетни характеристики и ще ви изненада с дистанцията до която ще достигне. Много ефективен при всички видове морски хищни риби, които обитават водните слоеве по-близо до повърхността, като лаврак, лефер, паламуд и други, а ако го оставите да потъва достатъчно дълго и за всяка друга, която го зърне.

Уолкър Yo-Zuri BANANA BOAT...

BLRH
Цена 15,75 лв.

Уолкър Yo-Zuri BANANA BOAT CS 75mm, 8gr.

Една класическа повърхностна примамка със стабилна игра в изпълнение на Yo-Zuri, която побърква лаврака. Използвайте го в стил walk-the-dog и той бързо ще ви се докаже. Успешен за щука и костур, а защо не и распер. Снабден с топчета за по-далечна дистанция, а чрез звука, който издават привличат хищника от по-голямо разстояние. С хубава апетитна и лъкатушеща игра. Това е примамка на достъпна цена, която задължително трябва да притежавате.

 

Повърхностна примамка...

C44
Цена 18,25 лв.

Повърхностна примамка YO-ZURI BANANA BOAT CS 100mm, 14g.

Идеално балансиран уолкър, за морски риболов, който побърква лаврака. Естествено с успех може да се ползва при риболова на всякакви хищни риби в повърхностния слой - в морска и в сладка вода. Звука, който издава във водата, направо вика рибата, а резките клатушкания в различни страни са силен дразнител за всеки хищник в близост до него. Изключителна спинингова примамка на страхотна цена. Доверете и се, гледайте и участвайте в шоуто наречено риболов.