TAIGA LURES

Филтриране по

Цвят

Цвят

TAIGA LURES

Taiga Lures е нова финландска компания за производство на спинингови примамки. Тези воблери са комбинация между старите традиции и новостите във воблеростроенето. За всички хищни риби.

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Активни филтри

Воблер Taiga Lures- Otto

Воблер Otto- D2
Цена 13,00 лв.

Воблерът Otto  на младата финландска компания Taiga Lures е дълъг само 3 см. и тежи 2 грама. Работната му дълбочина е 1 метър и е бавно потъващ. Всеки воблер е ръчно боядисан и индивидуално тестван. Голямото 3D око е толкова реалистично, че е в състояние да извади всяка пасивна риба от укритието и. Воблер подходящ за кефал, пъстърва, костур, липан, бяла риба.

Воблер Taiga Lures- SAGA 7 см.

SAGA 7 см.
Цена 13,33 лв.

Saga 7

Дължина- 7 см; Тегло- 6 гр; Плуващ; Работна дълбочина- 2 метра.

Воблерът Saga 7 е универсална примамка- може да се използва за бяла риба, пъстърва, щука, костур. Лопатката на тези воблери не е типичната, а с улей в средата, което позволява на водата да го бута към дъното. Това му помага да работи добре дори в по- бързите води на пъстървовите реки.


  • Изчерпано

Воблер Taiga Lures- SAGA 10...

SAGA 10 см.-B1
Цена 15,00 лв.

Воблер Taiga Lures- SAGA 10 см.

Дължина: 10 см.
Тегло: 12 гр.
Работна дълбочина: 3.0 м.
Плуващ

Воблерът Saga 10 е снабден с три тойни куки, като при премахването на средната играта му не се променя. Бързо достига до втория и третия метър и заема работно положение. Играта му е много отчетлива и ясно се вижда на върха на пръта. Разполага с дрънкалки, което може да е изключително...

  • Изчерпано